Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Siyaset rant kapısı olamaz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Siyaset rant kapısı olamaz”

Afyonkarahisar’a bir dizi ziyaret için gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın konuğu oldu

Gazeteci İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına konuk olarak katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Afyonkarahisar ziyaretinden memnun olduğunu kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin “Afyonakrahisar’a ilk gelişim. Sivil Toplum Örgütleri ziyaretleri yaptım. Önemli mesajlar aldım. Bu il Hayvancılık ve tarımda önemli bir yere sahipti. Şimdi tarım ve hayvancılığın tükenme aşamasında olduğunu gördüm. En fazla şehit veren bir il. Bu terör belası nedir? İktidar bu kapalı kapılar ardında hangi pazarlıkları yapılıyor? Bu şehitleri neden veriyoruz?”diye sordu.
Ülke gündemi ile görüşlerini açıklayan Tekin “Bu ülkenin en önemli üç sorunu Yolsuzluk, Yoksulluk ve İşsizliktir. Bu ülkede bankalarda 63 milyar dolar battı. Bu yolsuzluğun önüne geçilse yoksulluk kalmaz.10 milyon yurttaşımız sosyal yardım ile geçiniyor. Bu ülkenin ayıbıdır. CHP iktidarında sağlık sorunları sorunları yaşanmayacak. Sarı, Kırmızı yeşil kart olmayacak. Herkes TC kimlik numarası ile hastaneye gidecek ve tedavi olabilecek. Yardımlar oy avcılığına dönüşmeyecek” diye konuştu.
Referandum çalışmaları konusunda açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin “Halk oylamasında AKP büyük harcamalar yaptı. İstanbul ve Ankara’da sadece bilboard parası 50 bin dolar bu değirmenin suyu nereden geliyor” diye konuştu.
Siyasete girecek olanların zenginleşmek adına siyasete giremeyeceğini kaydeden Tekin “Siyaset halka hizmet adına yapılmalı. Mecliste 100’den fazla milletve-kilinin dosyası var. Ülkemizde siyaset yapmak bir zenginleşme ve rant aracı olarak görülüyor” dedi.
Genel seçim hakkında konuşan Tekin “İnsanlar bir doktor veya avukat ihtiyacında çevresine soruyor. Hangi doktor bilgili, hangi avukat dürüst diye. İşte sandığa giderken de bu sorgulamayı yapmalı. Avukatı doktoru değiştirme hakkın var. Ancak verdiğin oyu 5 yıl değiştirme hakkımız yok. Bu anlamda seçmenlerimiz sandık başında çok iyi karar vermeleri gerekir” dedi.
Gürsel Tekin ile program sonrası radyoda konuk bulunan çok sayıda sevenleri fotoğraf çektirdiler.