Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti’de bir nefer olmak şahsım için büyük şereftir”

“AK Parti’de bir nefer olmak şahsım için büyük şereftir”

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, partisinden ayrılan eski yol arkadaşı Hatice Dudu Özkal’ın AK Parti’yi eleştiren programına beğeni gönderdiği şeklindeki ifadelerin gerçek dışı olduğunu açıkladı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, partisinden ayrılan eski Milletvekili Hatice Dudu Özkal’ın sosyal medya üzerinden katılmış olduğu canlı yayın programına beğeni göndermediğini vurguladı.
“İFTİRAYA VARAN YORUMLAR İNCİTTİ”
Kamuoyunun dikkatine başlığıyla sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Ferda Ertürk, “Geçtiğimiz günlerde siyasi ikbal beklentileriyle partimizden ayrılan Hatice Dudu Özkal’ın sosyal medya üzerinden katılmış olduğu canlı yayın programına beğeni gönderdiğim şeklindeki bir paylaşım üzerine, şahsıma karşı adeta bir karalama kampanyasına dönüşen haber ve yorumlar yapılmıştır. Böyle bir haberin altına irademle hiçbir şekilde yorum, beğeni vs. yapmam asla mümkün değildir. Kaldı ki sosyal medya kullanan herkesin karşılaşabileceği olası bir teknik hatadan kaynaklanmış olsa dahi; böyle bir yanlışlığın üzerinden yapılan iftiraya varan yorumlar şahsımı derinden üzmüş ve incitmiştir.” dedi.
“ÖZKAL’IN İHANETİ
GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ”
Ferda Ertürk, Hatice Dudu Özkal’ın AK Parti kadrolarında yıllarca yer aldığını, siyasi olarak gelebileceği en yüksek mertebe olan milleti temsil yetkisinin de Özkal’a verildiğini belirterek, “Ancak bugün geldiğimiz noktada partimizden ayrılmış, sözü geçen programda düne kadar savunduğu Sayın Genel Başkanımızı ve parti politikalarımızı mesnetsiz bir şekilde eleştirerek AK Parti davamıza ihanetini gözler önüne sermiştir. Bugüne kadar AK Kadrolarımızdan siyasi hesaplarla kopan şahıslar olmuş ancak hiçbiri milletimiz nezdinde itibar görmemiştir. Partimiz milletimizin desteği ve Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde her geçen gün güçlenerek yoluna devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.
“HUKUKİ HAKLARIMI SAKLI TUTUYORUM”
AK Parti kadrolarının her kademesinde görev almanın büyük bir onur olduğunu dile getiren Ertürk şunları kaydetti: “Bu onur hiçbir makam, mevki ya da kişisel menfaat için terk edilemez. Milletimizin gururu, mazlumların umudu, dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın davasında bir nefer olmak şahsım için de büyük bir şereftir. AK Parti teşkilatlarında görev almak ve bu kutlu yolda yürümek hayatımın en büyük iftihar vesilesidir. Benim için AK Parti, sadece mensubu olduğum siyasi parti olmanın ötesinde, davam, sevdam ve siyasette var olma sebebimdir. Sayın Cumhurbaşkanımız’dan aldığımız güçle çalışmalarımızı ilk günkü aşkla sürdürürken bu şekilde gündeme getirilmemden dolayı duyduğum derin üzüntüyü tekrar dile getirir, iftiraya varan yorumlarıyla şahsımı hedef alanlara karşı hukuki haklarımı saklı tutacağımı beyan ederim.” >> Kocatepe Haber Merkezi