Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kamu Menzilciler’in elinde, FETÖ’den sonra başka bir tarikata teslim edildik”

Zafer Partisi İl Başkanı

Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, FETÖ’den sonra Türkiye’nin başka bir tarikat olan Menzilciler’e teslim edildiğini ileri sürdü. Tekdemir, “Kamu tamamen Menzilciler’in eline geçmiş. Buna sağlık sektörü, emniyette dâhil. Maalesef biz FETÖ’den sonra başka bir tarikatın eline teslim edildik. ABD bunların hepsini biliyor” dedi

 

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Emekli Kıdemli Albay Mevlüt Tekdemir, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şenol Şen ve Merkez İlçe Başkanı Emekli Yüzbaşı Av. Nuri Eker Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti.
“DEVLETİME VEFA BORCUMU ÖDEMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM”
Ziyaret sırasında Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, partisinin hedeflerini detaylarıyla anlattı. Mevlüt Tekdemir, 1970 yılında Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde dünyaya geldiğini, ailesinin 1975 yılında il merkezine taşındığını, işçi bir ailenin çocuğu olarak Şemsettin Karahisari Ortaokulu sonrası 1984 yılında şu anda kapatılan Işıklar Askeri Lisesi’ni kazandığını aktardı. Tekdemir, “İşçi bir ailenin oğlu olarak 36 yıl boyunca Türk Silahlı Kuvvetlerinde subay olarak vazife yaptım. 2021 yılında kendi isteğimle süreyi de doldurmuştum Kıdemli Albay olarak emekli oldum. Eş zamanlı olarak makine mühendisiyim. Uluslar arası İlişkiler alanında yüksek lisans yaptık. İyi derecede Almanca bilirim. Kabil’de NATO7da 6 ay görev yaptık. Beş sene güneydoğu da Cizre’de tank subayı olarak görev yaptık. 14 sene Trakya, 2 sene Kıbrıs, 6 sene İstanbul derken geçen sene emekli olup önce bir İstanbul’da yaşamaya çalıştık. Hayat pahalılığından kaynaklı dedik ki memlekete geri dönelim. Burada ufak tefek işler yaparken ülkenin gidişatı çok hoş yerlere gitmiyor. Özellikle partimizin Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın söylemleri o dönemde twitter üzerinden artmıştı. Zafer Partisine üye olup bildiklerimizi, geçmişteki tecrübelerimizi arttırız diye düşündük. O süreçte partinin Afyonkarahisar’da teşkilatlanmadığını öğrendik. Tevafuk mu diyelim partimizin Teşkilat Başkanının o gün Afyon’da olacağı tuttu. Sohbet sırasında bize ‘Komutanım siz bu işi yaparsınız.’ denildi. Normalde siyasetle aram olmamasına rağmen, askerin siyasete karışmasına da karşıyımdır. Ama en azından tecrübelerimizi Afyonlu hemşehrilerimize anlatalım diye düşündük. Burası da bizim doğduğumuz topraklar, devletimiz bizi 9 sene yatılı okulda okuttu. Bizimde bir vefa borcumuz olsun diye Zafer Partisi İl Başkanlığı görevine başladık. Dört ay içerisinde teşkilatlanmayı tamamladık. Şimdi büyük kongreye doğru gidiyoruz.” dedi.
“SIRT ÇANTALARINDA ESRAR TAŞIYAN ‘TÜRK KADINLARI CARİYE VERİLECEK’ DENİLEN 300 BİN KONTROLSÜZ AFGAH VAR”
Yoğun çalışmalar yürüttüklerini Zafer Partisi teşkilatlarının sahada daha sık görüleceğini belirten Tekdemir, “Partimizin çıkışı ağırlıklı olarak milliyetçi kökenli. Ama biz insanlarımıza üç şeyi anlatmaya çalışıyoruz. Biz milliyetçileri bölmek, muhalefetten oy toplamak ya da farklı bir amacı gütmüyoruz. Ülkenin gidişatında bir sıkıntı var. Herkes farkında şu anda ülkemizde 13 milyon sığınmacı var. Bunların çok büyük bir çoğunluğu kontrolsüz şekilde içeri girdi. Ben 2012-2014 yılları arasında iki sene Cizre Tank Tabur Komutanı ikende Çözüm Süreci sıkıntısında diyeyim oranın en büyük askeri birlik komutanıydım. Orada hem terör örgütü PKK ile mücadele ederken oradaki Suriyeliler’in nasıl kontrolsüz şekilde içeriye alındığının bizati şahidiyim. En son şu anda Suriye sınırındaki mayınlar temizlendikten sonra maalesef Ermenistan-İran sınırındaki mayınlarda temizlendi. Afganistan-Kabil’de 6 ay çalıştığım için Afgan halkı da çok iyi tanıyorum. Maalesef cihat için ülkeye gelen sırt çantalarında 2-3 kilogram esrarla içeriye giren ‘Türkiye’de şeriat ilan ediliyor. Türk kadınları cariye olarak verilecek.’ deline 300 binin üzerinde şu anda kontrolsüz bir Afgan var.” diye konuştu.
“AKŞAMLARI AMBARYOLU CADDESİNDE ESRAR VE EROİN SATAN SIĞINMACILAR VAR”
Afyonkarahisar’da Mecidiye Mahallesi’nin tamamen Afgan uyruklu kişilerin kontrolünde olduğunu iddia eden Mevlüt Tekdemir, “Şu anda il merkezinde Mecidiye Mahallesi tamamen Afganlar’ın kontrolüne geçmiş durumdadır. Belgeleri var Oruçoğlu İlkokulu’nda bir sınıfta 16 Suriye’li, 14 Türk öğrencimiz var. Burada kendi kadı sistemlerini kurdular. Kendi marketlerini kurdular. Her gün Çay ve Bolvadin ilçelerinden dolmuş getiriyorlar. Akşamları da Ambaryolu Caddesi’nde esrar ve eroin satıyorlar. Bir Suriye’li ve Afgan kadının doğum oranı 5,3 iken Türk kadınında bu oran 1,5-2 civarındadır. Bu bilgi kesindir, kolluk kuvvetlerinden edindiğimiz bilgidir. Onların bana söylediği, ‘Komutanım gelin bakın akşamları bunlar kendi aralarında esrar alışverişi yapıyorlar.’ Ülkemize her gün tırlar dolusu ellerinde sadece sırt çantaları ve içinde 2-3 kilogram esrarla giriş yapan gençler var. Benim İstanbul’da giremediğim 5-10 TL’lik evlerde barınıyorlar. Akın, akın geliyorlar.” şeklinde konuştu.
“CÜBBELİ AHMET HOCA DA DEDİ 20 BİN SİLAHLI SELEFİ TOPRAĞA SİLAH GÖMÜYOR ERZAK TUTUN NAKİT PARADA KALIN”
8 Ağustos 2022 tarihinde Zafer Partisi olarak Gelibolu’da 57’nci Alayı Anma Günü için 3 bin Zafer Partili gençle birlikte Çanakkale’de olduklarını belirten Tekdemir, “Gece mevzilerde toprakta yattık. Sabah kalk borusuyla birlikte menü üzüm hoşafı, buğday çorbası olarak Conk bayırına doğru 5 kilometre temsili yürüdük. Bir gün öncesinde Jandarma Binbaşı dedi ki ‘Sizi burada tutamayız. Buradan çıkın.’ Gerekçesi yoktu. Ertesi günü yürüyüşte yapamayacağımız söylenildi. Mecliste temsil edilen bir milletvekilinin başkanlık yaptığı bir partinin o değerli günde yürüyüşe izin vermeyen İçişleri Bakanlığı Zeytinburnu’nda Pakistanlılar’ın gösterisine izin verdi. Bunların hepsi silahlıdır. İstanbul’da şu anda tüm poligonlar Suriyeli dolu. Tüm spor salonlar Suriyeli dolu. Cübbeli Ahmet Hoca’nın söylediği ‘20 bin tane Selefi var. Bunlar toprak altına silah gömüyorlar. Ülke bir yerlere gidiyor.’ Hatta dün şunu dedi, ‘Bir yıllık erzak tutun. Nakit parada kalın.’ dedi.” ifadelerine yer verdi.
“TANKA BİNİP ATIŞ YAPAMAYAN MENZİL CEMAATİNDEN TEĞMENLERİMİZ VAR”
“Ben TSK’da 36 yıl çalıştığım için biliyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra içerideki 30 bin karacı subayın 22 bini atıldı. Muazzam bir boşluk oluştu. Onun yerine 3 yıl boyunca 3 aylık kurstan sonra Menzilci teğmen ve astsubay çavuşlar geldi.” diyen Tekdemir, “Şu anda tankın egzosunu göstermeyi bilmeyen tankçı teğmenlerimiz var. İki yıldır tanka binip atış yapamayan tankçı Menzilci teğmenlerimiz var. Menzilci Daire Başkanı, Urfa Tugay Komutanı aşırı Menzilci, Bolu Dağ Komando Komutanı o başka bir tarikatın adamıdır. Biz kendi içimizde bu kadar bölünüp parçalanırken internette googel arama motorundan da bakılabilir Yunanistan’da özellikle Dedeağaç’ta, Bulgaristan sınırında sayısı 20 binin üzerinde ABD askerleri ve tankları 5 yıldır hazır şekilde bekliyor. Bizim Trakya’da ki tüm komando tugaylarımız Suriye’de. İkinci Mekanize Taburlarımız Suriye’de. Geriye kalan 5-6 tank taburumuzun içindeki teğmenlerde tanka binmeyi bilmiyor. Ben 9 yıl okuduktan sonra tankçı teğmen çıktım. Onlar 3 aylık kurstan sonra tankçı teğmen çıkarken başka bir tarikat şeyhi ile akşamları beyaz çarşaf giyip rabıta yapıyorlar. Hafta sonları gidip tövbe alıyorlar. Taş dizip hatmeyi hacegan yapıp ölü ruhları çağırıyorlar.” ifadelerini kullandı.
“KABİL’İ GÖRDÜKTEN SONRA BİR ÜLKENİN NASIL HIZLA TERÖR YUVASI HALİNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜĞÜNÜ BİLİYORUM”
Afganistan’da Kabil’i gördükten sonra ki izlenimlerini aktaran Tekdemir şöyle konuştu: “Ben Kabil’i gördükten sonra biliyorum ki bir ülke hızlı bir şekilde medeni bir ülkeden bir terör yuvası haline çok hızlı dönüşüyor. Orada bizim tercümanımız diyordi ki ‘Komutanım 15 yıl önce bizi kravatsız sinemaya almıyorlardı. Şimdi gidip görün kadınlar burkalı erkekler el ele eşcinsellik hat safhada. Bir Afyon otu çiğniyorlar. 11-12 yaşındaki oğlanlar evlere satılıyor. Dünyanın en büyük uyuşturucu üretim merkezi ve önümüzdeki her Afganlı her an kendini patlatıyor ya da bir araba patlıyor.’ Bu vahim durumu görüpte ses çıkartmadan seyretmemek bizim gibi 36 yıl orduya hizmet edip, 14 yaşından itibaren kendini tamamen devlete vermiş insanlar için bunları korkmadan söylemek lazım düşüncesiyle siyasete girdik.”
“KAMU MENZİLCİLER’İN ELİNDE
FETÖ’DEN SONRA BAŞKA
BİR TARİKATA TESLİM EDİLDİK”
Zafer Partisi’nin bir siyasi parti olmadığının altını çizen Tekdemir şunları söyledi: “Zafer Partisi maalesef şu anda ikinci bir Kurtuluş Savaşına giren bir Kuvay-i Milliye Hareketidir. 20 tane adanız işgal edilmiş Cumhurbaşkanı bunu önemsemiyor. Halk bunu önemsemiyor. Silahlı Kuvvetlerimiz yerle bir olmuş kimse bunu önemsemiyor. Trakya şu anda bomboştur. Kasada şu anda 55 milyar dolar eksi bakiyededir. CDS notunuz 900’dür. İflasa doğru gidiyorsunuz. Doktorlarınız, mühendisleriniz kaçıyorlar. Şu an Hollanda’da 600 Aselsan yazılımcımız var. Tarım ve hayvancılık Şuhut ve Dazkırı’da yakında bitme noktasına geldi. Biz bir gıda ambargosuna hazırlanacak 10 yıllık bir planın içerisindeyiz. Yağımız, pirincimiz, bulgurumuz, mürekkebimiz, kâğıdımız tamamen dışa bağımlıdır. Eskiden mazot benzinden daha ucuzdu. Şu anda 6 TL fark var. Bu ülkede ulaşım kamyon ve tırla yapılıyor. İki market tekeline mahkûm bırakılmışız. Depoları kapandığında kimsenin gıda alamayacağı bir durum olacak. Konya’da ki 1,5 milyon metrekarelik tarım arazileri imara açılırken Sayın Bakan ‘Venezuella’da 8 tarla satın aldık buğday üreteceğiz.’ diyor. Kamu tamamen Menzilciler’in eline geçmiş. Bun sağlık sektörü, buna emniyette dâhil. Bu söylenmeyecek bir şey değil maalesef biz FETÖ’den sonra başka bir tarikatın eline teslim edildik. ABD bunların hepsini biliyor.”
“2024 YEREL SEÇİMİ SONRASI TÜRK KİMLİK KARTLI SURİYELİ BELEDİYE BAŞKANLARI 3 HAFTA SONRA ÖZERKLİKLERİNİ İLAN EDECEKLER”
“Bunlar sizin tank içine binmeyi bilmeyen teğmenlerinizi sizden daha iyi tanıyorlar. Ben onların Afganistan’da 5 metre yanınıza girdiğinizde bir konvoyda alını bir lazer pointırla işaretleyip sivil insan katlimaı yaptıklarını canlı görmüş insanlardanım.” diyen Tekdemir şunları kaydetti: “Kimse size acımaz. İki gün sonra insanlar dışarıya çıktığında bizi toparlayacak kimsede yok. Sözümün başına tekrar geliyorum. Biz Zafer Partisi olarak Kuvay-i Milliye Hareketi yapan bir partiyiz. Birde tevafuk diyelim ki ilimizde partimizin Merkez İlçe Başkanı asker, İl Başkanı olarak ben askerim. Biz bu hareketi HDP’lisi, Alevi’si, CHP’lisi, AK Partilisi olsun hepimizin çocukları için yapıyoruz. Toprağımız olmazsa gidecek bir yerimiz yok. Yiyecek ekmeğimiz olmayacak noktaya doğru gidiyoruz. Maalesef iki gün sonra demografik yapıyı değiştireecekler. İçişleri Bakanlığı’ndan aldığımız rakamdır, 13 milyon Suriye’li var. Bakanlık bunu yalanlamıyor. Bunların 1 milyon 700 binine kimlik kartı verildi. Hedef 3 milyon. 24 Aralık 2022 tarihine kadar şu anda e devlet üzerinden isim değiştirebilmek mümkündür. Artık okul listelerindeki isimler örneğin Ebul Feyz Hüseyin değilde Hüseyin Yılmaz olmaktadır. Bu tarz bir demografik yapı değiştirme hikâyesi Ukrayna-Rusya Savaşı’ndan önce sınırdaki Rus nüfusunun çoğunlukta olduğu Dombas ve Dones denilen yerde iki özerk devlet kurarak yaptılar. Bu özerk devletleri Vilademir Putin tanıdı ve hızlı şekilde içeriye girdi. Şu anda Sırbisten-Kosova sınırında Sırp nüfus ağırlıklık bir özerk devlet kuruldu. Sırbistan’ı içeriye sokacaklar. Bunun aynısını Hatay, Nizip, İskenderun ve Gaziantep’in diğer ilçelerinde 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde görülecek ki bizim artık Suriyeli Belediye Başkanlarımız, Suriyeli Belediye Meclis Üyelerimiz olacak ve hepsinin Türk kimlik kartları olacak. Üç hafta sonra bunların hepsi özerkliklerini ilan ederek Kuzey Suriye’ye katılacaklar.”
“BÖYLE GİDERSE TERÖR YAYILACAK DEĞİŞEN DEMOGRAFİK YAPIYLA KÜÇÜK YENİ EYALETLERİMİZ OLACAK”
Tekdemir sözlerini şöyle sürdürdü: “Özerklik ilan etme halinde olur mu böyle şey hadi tanklarımızı Hatay’a gönderelim dediğinizde; O özerkliği ABD tanıyacak, Suriye tanıyacak, Çin tanıyacak, Rusya tanıyacak ve gıda ambargosu karşı karşıya kalacaksınız. Eş zamanlı birde enerji ambargosu uygulayacaklar. Bizim hangi elektriğimiz hangi doğal gazımız var? Geçtiğimiz günlerde İran bir elektrik kesintisi yaptığı OSB’lerde bir hafta boyunca üretim yapılamadı. Aç kalırsanız ve topraklarınızı kaybedecek kadar insanlara cesaret verirseniz ekonominiz, tarımınız ve silahlı kuvvetleriniz olmazsa iki sene sonra önünüze getirilecek anlaşmaları mecburen kabul etmek zorunda kalırsınız. Maalesef halkımız facebook ve twitter silahşörü durumunda. Ya komutanım olur mu öyle şey biz çıkar aslanlar gibi çarpışırız diyenler oluyor. Silanız var mı? Büyük çoğunluğun yok. Afganlar ya da Suriyeliler sokağa çıktıklarında ne yapacaksınız? Nasıl savunma yapılacak? Taş atarak mı? Hain FETÖ darbe kalkışması gecesi insanlar ATM kuyrukları oluşturup paralarını kurtarmak istediler. Ülkede Yunan ya da ABD askerlerinin iki adım ülkeye girdikleri şaiyasını düşünün. Ya da bir ambargo olacağı şaiyasını düşünün. Zam söylentileriyle marketlerde çay ve yağ kuyrukları oluşturan bu halk ne yapar? Biz maalesef o milli birlik ve beraberliği de kaybettik. On tane partiye bölündük, 20 tane mezhebe bölündük. Herkes kendi inancının mutlak doğru olduğunu, kendi partisinin, tarikatının mutlak doğru olduğuna inanıp bunu da başkasına dayatmaya çalışırken biz Kurtuluş Savaşımız da ki milli birliği maalesef kaybettik. Herkes bir kuruş için ruhunu satan bir hale gelince herkes Erkmen’de nasıl ev alırım? Vokswagan’i bir üst modelle nasıl değiştiririm? Iphone 14’ü nasıl alırım derken ben bunları anlatırken 20 tane Afgan cihatcısı İran sınırından giriş yapıyor. Suriyeliler çoğunlukta ama son bir yılda işin içine Pakistanlılar ve Afganlar girdi. Mücadelemiz tüm sığınmacılarla. Sığınmacı adı altında yayılan terörledir. Hem terör yayılacak hem de demografik yapı değiştirilerek yasal yollardan yeni küçük eyaletlerimiz olacak.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti