Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kral çıplak diyebilenleriz”

“Kral çıplak diyebilenleriz”

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Aslan “Afyonkarahisar gündemini takip ettiğimiz Kocatepe Gazetemizin başarılı, tarafsız ve güvenilir yayın hayatının uzun yıllar devam etmesini diliyoruz” dedi

 

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Orhan Aslan ile Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
Gazeteniz Kocatepe’nin 56’ıncı yayın yılını tebrik eden Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Aslan ile Erhan Akpınar, “Saadet Partisi nasıl ki siyasette ‘kral çıplak’ diyebilen bir siyasi parti ise Kocatepe Gazetesi de basın camiası içerisinde ‘kral çıplak’ diyebilen bir basın kuruluşumuzdur.” dediler. Kocatepe Gazetesi’nin sütunlarında kendileriyle birlikte hemen hemen her siyasi partinin görüşlerinin yer bulmasından memnuniyet duyduklarını belirten SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Aslan, “Bu durum bizlere de olumlu olarak yansıyor. Toplumun her kesiminin kendisini ifadeye ihtiyacı var. Sizler bu görevi layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Bizim söylediklerimiz de bir başka partinin söyledikleri de sayfalarınızda yer buluyor. Böylece tercih vatandaşımıza kalmış oluyor. Hangisine inanıyorsa, hangisini benimsiyorsa içinden onu seçip alıyor. Siz fikirleri yansıtıyorsunuz, herkes kendine lazım olanı alıyor. Demokrasinin ve özgür basının gereği de budur zaten.” ifadelerini kullandı.
Afyonkarahisar gündemini Kocatepe Gazetesi’nden takip ettiklerini belirten SP İlçe Başkanı Aslan, “Sizlerin haberleri, yorumları ve röportajları kentimizin fotoğrafını çekmemizi sağlıyor. Biz de gündemimizi ona göre belirliyor ve topluma faydalı olmaya çalışıyoruz. Başarılı, tarafsız ve güvenilir yayın çizginizin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyoruz.” diye konuştu.
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ve Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın Saadet Partisi heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi