Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mısırlıoğlu adaylığını açıkladı

Muhammed Mustafa Mısırlıoğlu, İYİ

Muhammed Mustafa Mısırlıoğlu, İYİ Parti İl binasında İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayarak,
“Bugün elimizi taşın altına koyma cesareti ile daha önce yaptık, şimdi daha iyi yapabiliriz diyerek İYİ Parti Afyonkarahisar il başkanlığı ve il yönetimine tüm kadromuz ile birlikte talip olduğumuzu açıklıyoruz” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresine hazırlanıyor. Temmuz ayı içinde yapılması planlanan kongre için İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na Muhammed Mustafa Mısırlıoğlu da adaylığını açıkladı. İlçe başkanları, parti kurucu üyeleri ve parti üyelerinin katıldığı toplantıda eski İl Başkanı Erdal Gümüş açılış konuşması yaptı. Gümüş, “Partimizi birlik ve beraberlik haline getirecek, benim dönemimdeki teşkilatlardan sorumlu Muhammed Mısırlıoğlu göreve talip olmuş, sonuna kadar yanında olduğumuzu ifade ederek çıktığı kutlu yolda yalnız olmadığını, yalnız yürümeyeceğini, o dönemdeki tüm kurucu arkadaşlarımızla birlikte kendisine destek vereceğimizi söz verdik.” ifadelerine yer verdi.
“TABANDAN GELEN SESE KULAK VERDİK”
Mısırlıoğlu ise, “Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Afyonkarahisar İYİ Parti 2. Olağan Kongresinde İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına, nöbeti devralma arzusu ve isteği ile tabandan gelen sese de kulak vererek, burada sizlerin huzurunda aday olduğumu tüm kamuoyuna ve İYİ Partimizin delegasyonuna duyurmak istiyorum. Allah (CC) bu yolda yar ve yardımcımız olsun derken, beni sizlere ve aziz Türk milletine karşı mahcup etmesin. Bendeniz, Muhammed Mustafa Mısırlıoğlu, çoğunuzun tanıdığı gibi, Bolvadin İlçesi’nde doğdum. Eğitim ve öğrenimimi tamamladıktan sonra, serbest meslek erbabı olarak, mermer işleme sektörünün her kademesinde faaliyet göstererek gerek yurt içinde gerekse yurt dışında bu mesleği icra ettim. Hali hazırda da yine bu mesleğimi icra ediyorum. Gençlik yıllarımdan itibaren Bolvadin ülkü ocaklarında siyasi faaliyetlere başladım. Daha sonraki süreçte Bolvadin Ülkü Ocakları başkanlığı ve akabinde de Bolvadin MHP ilçe başkanlığı görevlerinde bulundum. 25 Ekim 2017 yılı itibari ile Genel Başkanımız Meral Akşener başkanlığında kurulan İYİ Parti’de Afyonkarahisar kurucu üyesi ve aynı zamanda Kurucu Yönetim Kurulunda Teşkilatlardan sorumlu il Başkanlığı görevini icra ettim.” dedi.
“PARTİ’Yİ AFYONKARAHİSAR’DA ANA MUHALAFET KONUMUNA TAŞIDIK”
İYİ Parti’yi Afyonkarahisar’da ana muhalefet partisi konumuna getirdiklerini aktaran Mısırlıoğlu, “Milli mücadelenin zafere giden yolunda, bağımsızlık destanının yazıldığı Afyonkarahisar’da 2018 yılında girdiğimiz ilk genel seçimde, İYİ Parti’yi siz değerli üyelerimizin ve hemşerilerimizin gayreti, teveccühü ve desteği ile yüce mecliste yerimizi alarak, siyasi dengeye beklenen, arzulanan ayarı verdik. Hemen akabinde yapılan yerel seçimlerde ise İYİ Partimizi Afyonkarahisar’da ‘Ana Muhalefet Partisi’ konumuna taşıdık. Kuruluşumuzdan bugüne kadar, emeği geçen tüm il, ilçe teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza, belediye başkanı, belediye meclisi üyelerimize, il genel meclisi adayı olan arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür eder şükranlarımı sunarım.” şeklinde konuştu.
“HERKES CESARETİ KADAR ADIM ATAR”
Gücünün yettiği yere kadar mücadele edeceğini söyleyen Başkan Adayı Mısırlıoğlu, “Bu devletin imkanları ile yetiştirilmiş ve bu milletin bir evladı olarak, demokratik ve adil bir siyasi zemin arayışında, karanlıklardan aydınlıklara geçişimizin üst yapısı olan İYİ Partimiz için hiçbir sorumluluk ve farkındalıktan kaçınmadım. Aynı düşünmeyebiliriz, fakat birlikte düşünebiliriz inancı ile bir ve bütün teşkilat yapısını sağlayarak, tüketen değil üreten olma gayreti ile karanlığın korkulu rüyası, parlayan güneşimiz, İYİ Partimizin, iktidar yürüyüşünü Afyonkarahisar’dan başlatmak ortak gayemizdir. Kuruluştan kurumsallaşmaya kadarki olan tecrübemizle, böyle tarihi bir misyonu, sizlerle üstlenmek ve iktidar yürüyüşümüzde de sizlerle beraber olmak arzumuzdur. Bu itibarla iyi ve cesurlar hareketi olarak gördüğümüz İYİ Partimizin çeşitli kademelerinde temsil etmiş veya temsil edecek olan bizler şimdi de daha büyük bir azim ve kararlılıkla kurumsal kimliğimizi çok daha fazla kişilere ulaştırmak azmindeyiz. Bugün elimizi taşın altına koyma cesareti ile daha önce yaptık, şimdi daha iyi yapabiliriz diyerek İYİ Parti Afyonkarahisar il başkanlığı ve il yönetimine tüm kadromuz ile birlikte talip olduğumuzu açıklıyoruz. Binlerce yıllık tarihe sahip bu vatanda, o tarihi parçalamak isteyenlerin karşısına dikilen bu toprakların çocukları, bu toprakların her karışının sahibi çocuklarına bu toprakları sağ salim teslim etmek isteyenleriz. Yaratandan ötürü yaratılanı seven dinin mensupları olarak, dinine, mezhebine, tercihine bakmadan, ötekileştirmeden, insan sevgisine inanan, Allah’ın rızasını ve milletinin duasını kazanmanın mücadelesi içinde, gücümüzün yettiği yere kadar, hakkın ve samimiyetin mücadelesini vereceğiz. Uzak diye bir yer, imkansız diye bir şey yoktur. Herkes cesareti kadar adım atar ve umudu kadar yaşar. Birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu, sadakati, teslimiyeti, paylaşmayı en sıcak şekilde hissedeceğimiz, hep bir arada sevgi dolu umut dolu huzur dolu günlere hep birlikte atacağımız adımlarla ilerleyeceğimize inanıyorum.” ifadelerinikullandı.>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti