DOLAR 23,0901 -0.72%
EURO 25,1859 0.38%
ALTIN 1.459,810,63
BITCOIN 613251-0,37%
Afyonkarahisar
22°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özkaya, darbecilerden şikayetçi oldu – Kocatepe Gazetesi

Özkaya, darbecilerden şikayetçi oldu – Kocatepe Gazetesi

ABONE OL
29 Temmuz 2016 14:23
Özkaya, darbecilerden şikayetçi oldu – Kocatepe Gazetesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Özkaya, darbecilerden şikayetçi oldu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimine ilişkin olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devletine bu zilleti yaşatan şüphelilerden şikayetçi olmak ve darbe girişimine karışan tüm şahısların cezalandırılması amacıyla kamu davası açılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Suçlar Soruşturma Bürosu’na şikayette bulundu. Özkaya, hazırlamış olduğu dilekçenin bir örneğini tüm Ak Partili Milletvekillerine gönderdi.
Özkaya, şikayet dilekçesinde şu ifadeleri kullandı:
ÖLDÜRÜLMEK İSTENDİM
“Türkiye Cumhuriyeti tarihinde eşi benzeri görülmemiş saldırıları gerçekleştiren FETÖ/PDY üyesi teröristler, asker, polis ve sivil olmak üzere 245 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 2 binin üzerinde vatandaşımızın ise yaralanmasına sebep olmuştur. Kendilerine Yurtta Sulh Konseyi adını veren bu cunta grubu, darbe girişiminin başarıya ulaşması amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin feshine karar vermiştir. Darbecilerin bu eylemlerinden dolayı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin onurlu bir üyesi olarak ben, doğrudan mağduriyet yaşadım. Milli iradeye karşı yapılan bu alçak darbe girişimi sırasında şahsın AK Parti Genel Merkezi ve akabinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gelen tank ve askeri araçların Külliye’ye girişine karşı koyan halkımızın içinde iken; üzerimize tonlarca bomba atılarak, helikopterler, tanklar ve silahlı askerler tarafından taranarak öldürülmek istendim. Bizimle beraber olanların içinde yaralananlar ve şehit olanlar oldu.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.