Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ya hekimlik yap ya da siyaset”

“Ya hekimlik yap  ya da siyaset”

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, TTB eleştirisi nedeniyle partisinin Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi sosyal medya hesabı üzerinden eleştiren Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan’a, “Ya hekimlik yap ya da siyaset” çağrısında bulundu

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Kocacan partisinin ilçe başkanlıklarının kongre sürecini tamamladığını, Merkez İlçe Başkanlığı olağan kongresinin de hafta sonu yapılacağını bildirerek, gündeme dair görüşlerini açıkladı.
“MERKEZ İLÇENİN SEÇİMİ CUMARTESİ GÜNÜ”
İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanlığı seçiminin 26 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirileceğini belirterek, “Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde 17 ilçemizde kongrelerimizi tamamladık. 26 Ağustos tarihinde başlayan kongrelerimizi 30 Ağustos tarihinde Kocatepe de taçlandırdık. Türkün zafer ayı olan Ağustos ayında ilçe kongrelerimiz tamamlanmış oldu. ‘İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak’ ana teması ile 26 Eylül Cumartesi günü saat 13.00’de Sami Öznur Park’ında Merkez İlçe Başkanlığımızın kongresini yapacağız. Genel Merkezimin talimatları çerçevesinde pandemi kurallarına uygun şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz. Daha sonra İl Başkanlığımızın seçimiyle kongre sürecimiz tamamlanmış olacaktır.” dedi.
“AK PARTİ İLE UYUMLU ÇALIŞMA SÜRECEK”
AK Parti İl eski Başkanı Av. Hüseyin Sezen ile 2,5 yıldır uyum içinde çalıştıklarını kaydeden Kocacan, “Sayın Sezen’in istifası akabinde İl Başkanlığı görevine atanan Hüseyin Ceylan Uluçay’a başarılar diliyorum. Sayın Hüseyin Sezen ile 2,5 yıldır Cumhur İttifakı ruhuyla uyum içerisinde çalıştık. Sezen’e bundan sonra ki hayatında başarılar diliyorum. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine atanan Hüseyin Ceylan Uluçay’a da başarılar diliyorum. İnanıyorum ki kendisiyle de Cumhur İttifakı ruhuyla uyum içinde çalışırız.” ifadelerine yer verdi.
“TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ TASVİP EDİLEMEZ”
“Türk Tabipler Birliğinin ne olduğunu Bilge Liderim Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey gözler önüne örnekleri ile birlikte sunmuştur.” diyen Kocacan sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk adının başında olmasına rağmen Türklüğe yakışmayacak, Türkiye’nin bekasını derinden yaralayan PKK dediğimiz illet ve HDP’nin siyasi ayağına peşkeş çekenlerin orada yönetimde olduğu hiçbir birlik tasvip edilemez. Doktorların haklarını savunan bir birlik olsa hep beraber bizde destek verelim. Ama arka planda görünen o değildir.”
“HERKES ÇAPINI BİLMELİ VE ÇAPI KADAR KONUŞMALI”
CHP İl eski Başkanı Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan’a çağrıda bulunan Kocacan şunları kaydetti: “CHP İl eski Başkanı Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan’ın sosyal medya hesabından Türk Tabipler Birliği’nin tavrını savunur görmesi kendisinin en doğal hakkıdır. Mehmet Kemal Demirkırkan daha önceden il başkanlığı yaptığı için siyaseten açıklamalarda bulunuyordu. Şimdi ise özel bir hastane de hekimlik görevi yapmaktadır. Kendisi Muharrem İnce’den yana taraf olunca ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından destek olmayınca görevinden alınmıştır. Ama hala Mehmet Kemal Demirkırkan’ın siyaseten açıklama yapması ve gazetelere milli günlerde ilan vermesiyle kendisini hala CHP’nin Afyonkarahisar İl Başkanı gibi görüyor zannetmesidir. Mesleğinde kariyer yapmak istiyorsa siyaseti bırakması lazım, eğer siyasette olacaksa hekimlik görevini bir kenara bırakmalıdır. Kendisine tedavi olamaya giden hastalara siyasi ayrımcılık yapıyor mudur bilmem bu özel hastanenin yöneticilerinin sorumluluğundadır. Hatta sosyal medyadan benim genel başkanıma laf söyleme hakkı ve haddi yoktur. Buradan kendisini tekrar uyarıyorum. Herkes çapını bilmeli çapı kadar konuşmalıdır. Arkadaşımıza da mesleğinde başarılar diliyorum.”
>> Kocatepe Haber Merkezi