Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Siyaseti Ankara’da Yapın Afyon’da Afyonspor İçin Birlik Olalım”

Hes İlaç Afyonspor’un Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Topçu, “Siyaseti Ankara’da yapalım, siyaseti Afyon’da Afyonspor için yapmayalım. Afyonspor için birlik olalım, destek olalım.” dedi

Hes İlaç Afyonspor'un Olağan

"Siyaseti Ankara'da Yapın Afyon'da Afyonspor İçin Birlik Olalım"

Hes İlaç Afyonspor’da yapılması planlanan Olağan Üstü Genel Kurul toplantısının birincisi AFBEL Termal Otel’de yapılmak istendi. Yeterli çoğunluğun sağlanamadığı toplantı 10 Şubat’ta yapılacak ikinci toplantıya ertelendi. Toplantıda mevcut yönetimde Altyapı Sorumlusu olarak görev yapan Ömer Topçu, “Biz aşağı yukarı 6-7 ay oldu buraya geleli. Yola çıkarken ki arkadaşlarımızın hepsi iyi niyetliydi. Ama son dönemlerde, hiç bir maddi destek de alamayınca, süreç buralara kadar geldi. Şuan da çoğunluk olmadığı için bugün kongre olmayacaktır.” dedi.

"Siyaseti Ankara'da Yapın Afyon'da Afyonspor İçin Birlik Olalım"

“AFYONSPOR İÇİN BİRLİK OLALIM, DESTEK OLALIM”

Toplantının son kısmında ise mülki amirlere ve siyasilere seslenen Topçu, “Benim tek istediğim, özellikle mülki amirlerimizden, siyasi büyüklerimizden, Afyon’un güçlü ailelerinden Afyonspor için birlik olmamız. Siyaseti Ankara’da yapalım, ama siyaseti Afyon’da yapmayalım. Afyon’da siyaseti Afyonspor için yapmayalım. Afyonspor için birlik olalım, destek olalım. Verilen sözler de yerine gelsin. Tek gayemiz bu, Burada amacın Afyonspor olması lazım. Ne x partisi, ne a partisi, ne b partisi önemli olan Afyonspor’un daha iyi yerlere gelmesi. Bunun için de siyasilere tek çağrım, Afyonspor için birlik olsunlar, siyaseti Ankara’da yapsınlar.” dedi.