Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sizce Afyon’un En Instagram’lık Yeri Neresi?

Instagram’da en çok beğeni alacak şehrimizin en fotojenik yerlerini listeledik sizler için.

Instagram’da en çok beğeni

Şehrimiz Afyonkarahisar, tarihi, kültürel dokusu ile Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birisidir. Instagram’da en çok beğeni alacak şehrimizin en fotojenik yerlerini listeledik sizler için.
1- Afyon (Karahisar) Kalesi: Harika bir manzaraya sahip olan kalemiz, hem gün batımında hem de gündüz harika fotoğraflar sunar. Kaleden, şehrin panoramik görüntüsünü yakalayabilirsiniz.
2- Ayazini Kale ve Yerleşimleri: Tarihi ve doğal güzellikleriyle fotoğrafçılara mükemmel pozlar yakalatacaktır. Özellikle gece yıldız fotoğraflaması yapmak isteyenlerin en çok tercih edeceği yerlerden birisidir.
3- Gedik Ahmet Paşa Cami (İmaret Cami): Şehrin simgesi olan noktalardan birisi olan İmaret Cami, fotoğrafçılıkla uğraşanların en çok tercih edeceği yerlerden birisidir. Tarihi dokusu fotoğraflara çok güzel yansımaktadır.
4- Ulu Cami: Şehrin en eski camisi olan Ulu Cami, geçip giden yıllara rağmen hala tarihi dokusundan hiçbir şey kaybetmemiştir. Özellikle cami içerisindeki ahşap oyma direkleri ile tarihin geçmişini fotoğraflarınızı en güzel şekilde yansıtabilirsiniz.
5- Bedesten Çarşısı: Afyonkarahisar’ın en eski çarşılarından birisi olan Bedesten Çarşısı’nda ışık oyunları ile mükemmel kareler yakalayabilirsiniz.
6- Yeni Arkeoloji Müzesi: Yeni yapılan Afyon Arkeoloji Müzesi’nde modern yapısını ve tarihi eserlerini fotoğraflarınızda harmanlayabilirsiniz.
7- Uzun Çarşı: Yenilenmiş olan Afyonkarahisar’ın Uzun Çarşı’sında hem eski tarihi dokularını fotoğraflayabilir hem de çarşı esnafından yöresel yiyecekleri Instagram’a aktarabilirsiniz.