Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sizden beklentimiz ahlaklı ve çalışkan olmanızdır”

“Sizden beklentimiz ahlaklı ve çalışkan olmanızdır”
"Sizden beklentimiz ahlaklı ve çalışkan olmanızdır"

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, öğrencilere yönelik yaptığı açıklamada, “Okulların açılmasıyla okul koridorlarından, bahçelerinden sokaklara taşan neşe dolu sesleriniz ve parlayan bakışlarınız bu sonbahar aylarının hüznünü sevince dönüştürüyor. Biz eğitimciler olarak işte sizin bu yaşama sevincinizi koruyarak başarıya ulaşmanızı istiyorum. Önünüzde yazılıların, ödevlerin hatta TEOG, YGS, LYS gibi önemli sınavların olduğu hep birlikte çalışmamız gereken bir eğitim öğretim yılı var. Ancak yılmadan, düzenli bir şekilde çalışarak hedeflediğiniz noktaya ulaşmanız hiç de zor değil. Kendinize güvenerek çalışacağınıza ve üstünüze düşen görevleri yapacağınıza inanıyorum. Bu ülke sizin çalışmalarınız ve gayretlerinizle bir adım daha öne çıkacaktır. Bizim sizden tek beklentimiz ahlaklı ve çalışkan olmanızdır” dedi.
HARİKA BİR ESERE DÖNÜŞECEKLER
Öğretmenler ve velilere de seslenen Yalçın, “Değerli Meslektaşlarım, sizlerin azimli ve fedakâr çalışmalarınız ve çabalarınız çocuklarımızın hayatına ışık tutuyor. Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında özgüvenli, mutlu çevresine ve hayata duyarlı, ahlaki değerlerle donanımlı, ülkesinin geleceği için çaba sarf eden birer birey olarak yetişmeleri  için büyük oranda katkı sağlıyorsunuz. Çabalarınız için size teşekkür ediyorum. Geleceğimizin sizin ellerinizde şekillenerek harika bir esere dönüşeceğine eminim. Bu yolda azim, kararlılık ve sabırla yeni başarılara imza atacağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
EVLATLARINIZ BİZİM
İÇİN KIYMETLİ
Yalçın, şöyle devam etti:
“Saygıdeğer velilerimiz, evlatlarınız sizin için ne kadar kıymetliyse bizim için de o kadar kıymetli. Lütfen bunu unutmayınız. Onların en iyi şekilde eğitim almaları, başarılı olmaları ve kendilerini geliştirmeleri için elimizden geleni hep birlikte yapıyoruz ve elimizden gelenin daha iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Ancak kabul etmek gerekir ki ailenin içinde yer almadığı bir eğitim sistemi düşünülemez. Bunun için bu yolda sizin de her an çocuklarımıza destek olmanızı istiyoruz. Unutmayalım ki yalnızca akademik başarı bizim için yeterli değildir. Çocuklarımız her anlamda başarılı olmalı ve bizi gerek spor gerek akademik alanda dünyada başarıyla temsil etmelidirler.”