Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sizler bizim gururumuzsunuz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Sizler bizim gururumuzsunuz”

ATSO Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden büyük mutluluk duyan Afyonkarahisarlı Anayasa Mahkemesi Üyesi Ahmet Akyalçın, ATSO Yönetim Kurulu’nun kendisine Afyonkarahisar’ı ve hemşerilerini hatırlattığını söyledi

“Afyon’lu üye sayısının dörde çıktı”
ATSO Yönetim Kurulu, Anayasa Mahkemesi Üyesi Mümtaz Akıncı’yı ziyaretinden sonra, bir diğer Afyonkarahisarlı Anayasa Mahkemesi Üyesi olan Ahmet Akyalçın’ı ziyaret etti. Ziyarete, Mümtaz Akıncı da eşlik etti. Anayasa Mahkemesi Üyeliği’nin yanı sıra Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı da olan Ahmet Akyalçın’a görevlerinde başarılar dileyen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Akyalçın’ın da diğer Anayasa Mahkemesi Üyeleri gibi Afyonkarahisar’ın gurur kaynağı olduğunu söyledi.
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdal Tercan’ın da Anayasa Mahkemesi Üyeliği’ne atanmasının ardından, Anayasa Mahkemesi’ndeki Afyonkarahisarlı üye sayısının dörde çıktığını belirten Başkan Hüsnü Serteser, “Bu kurumlar Türkiye’nin en üst düzey kurumları. Böylesine üst düzey kurumlarda sizler gibi büyüklerimizin olması hakikaten bizler için gurur vesilesi oluyor. Sizlerin isminizin geçtiği her ortamda gurur ve şeref duyuyoruz” dedi.
Büyük mutluluk duydu
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun ziyareti ve Başkan Serteser’in övgü dolu konuşmaları sonrasında büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ahmet Akyalçın ise ziyarette yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi: “Sizleri görünce Afyonkarahisar’ı ve hemşerilerimi hatırladım. Hemşerimiz ve değerli bir kardeşimiz olması nedeniyle Mümtaz Akıncı’nın da aramazı katılması benim için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Birlikte mesaimizi yürüteceğiz inşallah. Önümüzde çok işlerimiz var”