Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şoför kavgasında “biber gazı” iddiası

Bu haberin fotoğrafı yok
Şoför kavgasında "biber gazı" iddiası

Halk otobüsü şoförleri ile minibüs şoförleri arasındaki gerginlik tırmanıyor. Tartışma, kavga, karakol derken şimdi de “biber gazı” iddiası ortaya atıldı

Şehiriçi ulaşımda halk otobüsü şoförleri ile minibüs şoförleri arasındaki gerginlik tırmanıyor. Şoförler arasındaki tartışma ve kavga haberleri, zaman zaman basına yansırken bazı kavgalar nedeniyle şoförlerin mahkemelik olduğu da biliniyor.
Şoförler gergin günler geçirirken, şimdi de “biber gazı” iddiası ortaya atıldı.
Sahipata Minibüs Durak Başkanı Muharrem Gökpınar, 23 Mayıs’ta halk otobüsü şoförü ile minibüs şoförü arasında Sahipata’da kavga çıktığını, ancak olayda biber gazı kullanıldığını söyledi.
TARTIŞMA ÇIKTI,
KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Gökpınar, sıkıntıyı şöyle dile getirdi:
“Çarşamba günü minibüsle halk otobüsü, Sahipata Mahallesi’nde, sefer anında halk otobüsü, minibüsü daraltıyor, sıkıştırıyor. Kendisine yol vermiyor. Minibüs yol bulup da geçmek istediği an, minibüsün önüne otobüs direksiyon kırıyor. Minibüsçü arkadaş, kendisine ‘Ne yapıyorsun, gitmiyorsan yol ver’ dediği zaman halk otobüsü şoförü ‘Sana ne’ diyor. Çarşamba Pazarı’nda, Fuar Alanı’nda tekrar bir tartışma çıkıyor. Ağır hakaretler ediliyor. Bu tartışma sırasında otobüs şoförü tarafından biber gazı kullanılıyor. Otobüs şoförü, kaçıyor, Şehitler Camisi önünde tekrar bir tartışma çıkıyor. Şoföre müdahale ediliyor. Halk otobüsü şoförü tekrar biber gazı sıkıyor. Bunların başka bir arkadaşı geliyor orada bıçak kullanıyor.”
“MİNİBÜSÇÜ TERÖRÜ” DEMEK YANLIŞ
Sahipata Minibüs Durağı şoförlerinden Fatih Gökpınar ise olayların “Minibüsçü terörü” olarak yansıtılmasının yanlış olduğunu söyledi. Özel halk otobüsü firmasının Sahipata’daki araçlarını, firmanın şoförlerine kiraladığına dair duyumlar aldıklarını kaydeden Gökpınar, “Halk otobüsündeki 10 aracın şoförlere kiraya verildiği, şoförlerin de buradan pay aldığını duyduk. Bu nedenle şoförler de kendileri için çalışmaya başlamışlar. Biz kavga-gürültü istemiyoruz. En kısa zamanda olayların bitmesini istiyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti