Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sokağa çıkan temaslı vaka yakalandı

Çay İlçesi’nde koronavirüs temaslısı

Çay İlçesi’nde koronavirüs temaslısı olan bir kişinin sokağa çıktığı tespit edilince kişi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Tınaztepe Yurt Müdürlüğü’ne yerleştirildi

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, karantinada olması gerekirken, ihlal edenlerin, karantina sürelerini KYK yurtlarında masrafları da kendilerinden tahsil edilerek, tamamlamalarının sağlanacağını açıklamıştı.
Sürecin başlamasıyla birlikte ilk kez Çay İlçesi’nde temaslı vaka olarak dışarıya çıkan A.Y A., (68) Kaymakamlık tarafından tespit edildi. Temaslı olduğu halde dışarıya çıkan A.Y.A. dün akşam saatlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Tınaztepe Yurt Müdürlüğü’ne götürüldü.
Yasağı delerek sokağa çıkıp vatandaşların sağlığını tehlike atan kişinin yurtta ne kadar kalacağına İl Sağlık Kurulu karar verecek.
HEYET OLUŞTURULDU
Afyonkarahisar Valiliği’nin 67 numaralı İl Hıfzıssıhha Meclisi’nin verdiği karar ile yemek-içme Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi, temizlik ürünleri ve lojistik destek AFAD, iç Güvenlik, hizmet, temizlik ve konaklama-barınma Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, dış güvenlik İl Emniyet Müdürlüğü ve sağlık kontrolü ise İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılacak.
KARANTİNA
YURDU TINAZTEPE YURDU OLDU
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Tınaztepe Yurdu Kurt Müdürlüğü karantina yurdu olarak belirlendi. A ve B Blok olmak üzere ikiye ayrılan tesiste 143 erkek, 103 bayan konaklayabilecek şekilde odalar belirlendi. Ayrıca eş olarak gelecek kişiler de tek odada 2 kişi halinde konaklayabilecek.
>> Kocatepe Haber Merkezi