Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Solak, Türkiye’nin sağlık hedeflerini anlattı

Solak, Türkiye’nin sağlık hedeflerini anlattı
Solak, Türkiye'nin sağlık hedeflerini anlattı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Celal Bayar Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlikte Türkiye’nin sağlık hedeflerini anlattı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak 8-9 Mayıs 2015 tarihleri arasında Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde Manisa Holiday Inn Otel’de gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteleri Sağlık Bilimler Enstitüleri 17’nci Toplantısı’na katıldı.
Açılış konuşmalarının ardından programın ilk konferansı veren AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak “Türkiye’deki Sağlık Eğitimi ve 2023 Hedefleri” başlıklı konuşmasında Türkiye’deki sağlık eğitimi ile ilgili verilere ilişkin ayrıntılı bilgiler verdi.
Toplantıda ayrıca Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ersin Fadıllıoğlu tarafından “Kadro Politikaları ve ÖYP”, Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ayşe Aktaş tarafından “Türk Eğitim Tarihi ve Manisa Medreselerinde Eğitim Hayatı” ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Behice Durgun tarafından “Lisansüstü Eğitimde Yeterlilikler ve Bloom Taksonomisi” konulu konferanslar da verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)