Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son başvuru tarihi uzatıldı

AKÜ Ödül Heykelciliği Tasarım

AKÜ Ödül Heykelciliği Tasarım Yarışması’nda son başvuru tarihi uzatıldı

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Başarı Ödülleri kapsamında düzenlenen “Ödül Heykelciği Tasarım Yarışması” son başvuru tarihi uzatıldı. Yarışmaya yeterli katılım sağlanamadığından Seçici Kurul tarafından yarışmanın son başvuru tarihinin 30 Temmuz 2021’e kadar uzatılmasına karar verildi.
Yarışma takvimiyle birlikte Şartname de revize edilerek, ödül heykelciklerinin, üç boyutlu şekilde (maket) ve/veya bilgisayar ortamında 3D olarak tasarlanabilmesi mümkün hale getirildi.
AKÜ’den yapılan açıklamada, “Malzeme kullanımı konusunda herhangi bir sınırlandırmanın olmadığı Ödül Heykelciği Tasarım Yarışması kapsamında ayrıca eserin maksimum boyutlarının 30x15x15 cm ölçüsünü aşmaması gerekmektedir. Afyon Kocatepe Üniversitesini sembolize etmesi ve daha önce herhangi bir yarışmada sergilenmemiş olması şartı yer alıyor. Katılımcıların Afyon Kocatepe Üniversitesini sembolize etmesi ön şartı bulunan birden fazla eser ile katılabileceği ve birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL ve üçüncüye 2 bin TL’lik ödüllerin verileceği yarışma, seçici kurul üyeleri dışında tüm gerçek ve tüzel kişilere açık olarak düzenleniyor. 30 Temmuz 2021 tarihinde son teslimlerin yapılacağı yarışmanın sonuçları, 6 Ağustos 2021 tarihinde açıklanacak. 9 Ağustos tarihinde de, ödül alan eserlerle birlikte sergilenmeye hak kazanan diğer eserlerin yer aldığı serginin açılışı ve ödül töreni yapılacak.” denildi.
>> Ş. Cüneyt BURASLIOĞLU’nun Haberi