Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sonun Başlangıcı mı? Bahar 9. Bölüm Uzun Zamandır Saklanan Sırların Açığa Çıkmasına Sahne Olacak!

Bahar dizisi 9. bölümde neler olacak sorusu, son günlerin yanıtı en çok merak edilenleri arasında. Dizinin sıradaki bölümünün fragmanı yayınlanmış değil. Peki neler olacak? İşte yanıtlar.

Bahar dizisi 9. bölümde

Türk televizyonlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bahar, Salı akşamlarını tek bir odak noktasına Show TV’ye çeviriyor. Fenomen dizi, Bahar Candan karakterinin maceraları ile izleyenleri kah güldürüyor, kah düşündürüyor. Bununla birlikte dizinin karakteristik gizem ve entrika sarmalı da izleyenlerin ekran başına kilitlenmesinin temel nedenini oluşturuyor.

 

Demet Evgar’ın hayat verdiği Bahar Candan’ın hayatına dair dönüşüme tanıklık eden izleyenleri bir haftalık ara bekliyor. Çünkü Bahar dizisi, 9 Nisan Salı akşamı yayınlanmayacak. Ramazan Bayramı nedeniyle dizinin yeni bölümünün 16 Nisan Salı akşamı yayınlanacağı duyuruldu.

 

Show TV tarafından resmi web sitesinde 9. Bölüm fragmanı olarak yayınlanan videoda eski görüntülerin kullanılması ise dizi çekimlerinin henüz tamamlanmadığına işaret ediyor. Peki Bahar 9. Bölümde neler olacak, yapımın hayranlarını ne gibi sürprizler bekliyor?

Sonun Başlangıcı mı Bahar 9. Bölüm Uzun Zamandır Saklanan Sırların Açığa Çıkmasına Sahne Olacak!

BAHAR DİZİSİ 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

 

Bahar dizisi 9. bölümde neler olacak sorusu, son günlerin yanıtı en çok merak edilenleri arasında. Bu arada tekrar altını çizmek gerekirse dizinin sıradaki bölümünün fragmanı yayınlanmış değil, bunu fırsat bilen birçok YouTube kanalı ve web sitesinde fragman başlığı altında yayınlanan clickbait videolarda maalesef eski görüntüler kullanılıyor ve dizinin bir sonraki bölümüne dair ipuçlarını merak edenler hayal kırıklığına uğruyor. Neyse ki dizi ile ilgili Bahar 9. bölüm dair bazı güçlü olasılıklar mevcut, birazdan paylaşıyor olacağız.

 

Bahar dizisinin 8. bölümünde karakterler arasında bazı temel ayrım noktalarına tanıklık edildi. Bölüm boyunca Bahar’ın eşi Timur’un kendisini aldattığına dair ihtimallerin birden fazla karakter tarafından konuşulmasına tanık olundu. Dizi akışı içerisinde Bahar dahil 4 isim (Bahar’ın 2 yakın arkadaşı ve kayınvalidesi) ihanet olasılığını açıkça gündeme taşıyor, konuşup sorguluyor. Bu arada Timur, gittikçe daha fazla ‘riskli harekette’ bulunarak spekülasyonları artırıyor. Dizinin ilk bölümlerinde gizli ilişkisini mükemmele yakın bir şekilde uzun yıllar gizleyen Timur’un son bölümlerde performansında düşüş yaşandığına şüphe yok.

 

Öte yandan dizinin genel akışında farklı dinamikler de söz konusu. Timur’un diğer kızı, onun annesi olan gizli aşkı Rengin ve Rengin’in kardeşi arasındaki ilişki yumağı değişmeye devam ediyor. Bahar’ın çocuklarının arkadaşları ile kısa ama keyifli sahneleri de diziye dair S anları olarak dikkat çekmeyi sürdürüyor. Peki Bahar 9. bölümde neler olacak?

Sonun Başlangıcı mı Bahar 9. Bölüm Uzun Zamandır Saklanan Sırların Açığa Çıkmasına Sahne Olacak!

9 BÖLÜM SÜRPRİZLERE GEBE

 

  1. bölümde gizli aşıklar yakalanabilir. Buna dair ihtimaller güçleniyor, ancak daha önce de Timur’un birçok kez akıl oyunları ile Bahar’ı dürüst ve masum olduğuna inandırdığı biliniyor. Bu kez de benzer bir sonuç yaşanabilir mi göreceğiz. Ayrıca dizinin uyarlandığı Kore yapımı diziye göre bu bölümde hastanedeki doktorların bir yardım kuruluşunu ziyaret etmesi bekleniyor.

 

MF Yapım imzalı Bahar’ın ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayımlandı. Yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un yaptığı dizinin senaryosunu Ayça Üzüm kaleme alıyor. Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın paylaştığı medikal, komedi ve dram türündeki televizyon dizisi. Büyük başarı yakalayan 2023 yapımı Güney Kore dizisi olan Doctor Cha’dan uyarlandı.

Sonun Başlangıcı mı Bahar 9. Bölüm Uzun Zamandır Saklanan Sırların Açığa Çıkmasına Sahne Olacak!