Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sonunda… – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sonunda…

“Termal için gelen misafirler, şehri tanımadan gidiyor” tartışmasına Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği yeni bir boyut kazandırdı. Güral Afyon Otel müşterileri, Dernek öncülüğünde Kocatepe’yi gezdi

Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği, Güral Afyon Otel müşterilerine Kocatepe’yi gezdirdi. 420 kişilik grup, Kocatepe’nin tarihi özelliklerini tanıma fırsatı buldu.
Kocatepe ve Şehitlikleri gezen misafirler Afyon da bu etkinliğin içinde yer almalarının önemli bir faaliyet olduğunu ve şehrin tanıtımını çok olumlu yönde etkilediğini belirttiler.
Güral Afyon Genel Müdürü Kadir Ay, “Afyon’a yatırım kararı aldığımız günden itibaren bizler Afyonun elindeki tarih, doğa ve turizm zenginliklerinin farkındaydık. Afyon da Termal Turizm ile Tarihi, doğayı ve kültürü birleştirmeden başarının sürdürülebilir olacağını düşünmedik. Bu hedeften hareket ile açıldığımız günden itibaren misafirlerimizin Afyonu tanımaları için her türlü etkinliği planlamaya devam ediyoruz. Kısa süre içerisinde Kocatepe, Frig vadisi ve Tarihi Afyon evleri turlarımızı daha da yoğunlaştıracağımızı ve Termal Turizmi otellerimizin dışında da başarıya taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.
AGPD Başkanı Rıfat Yağmur ise “Güral Termal Otel’in ilimizin tanıtımında gösterdiği gayreti biz sivil toplum kuruluşlarının da desteklemesi gerektiğine inanmaktayız. Bu yüzden tanıtım faaliyetlerinin içerisinde yer almak ve bunu yaygınlaştırmakta derneğimizin amaçlarındandır. Termal Turizm amacı ile Afyona gelip bur da termalin dışında yaşadıkları farklı güzel anlar turizm hareketliliğini de artırmakta ve müşteri memnuniyetini üst düzeye taşımaktadır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti