Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sorunumuz beka değilse ya nedir?”

MHP İl binasında gerçekleşen
“Sorunumuz beka değilse ya nedir?”

MHP İl binasında gerçekleşen haftalık basın toplantısına MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve basın mensupları katıldı. Toplantıya Afyonkarahisar halkının Ramazan ayını kutlayarak başlayan Başkan Kocacan, “Afyonkarahisar ilinde yaşayan saygıdeğer halkımızın başı rahmet, ortası bereket, sonu mağrifet dolu mübarek Ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını diler, tüm halkımın sağlık, esenlik, mutluluk dolu nice ömürlerde olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.”dedi.
“17 BELEDİYE
BAŞKANLIĞI MHP’DE”
Seçimlerden 17 belediye ile çıktıklarını belirten Başkan Kocacan, “Bilindiği üzere 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri yapılmış, bu seçimlere göre MHP olarak tüm seçim boyunca maddi manevi desteklerimiz sağlanmış ancak seçim sonucunda ise iki ilçe on beş belde belediyesi olmak üzere toplamda 17 Belediye Başkanlığı makamına MHP’li arkadaşlarımız görevlerini yapmak üzerine yerlerini almışlardır. Bu seçimlerde gördüğümüz eksikleri tamamlayarak bundan sonra gelecek olan seçimlere daha verimli daha güzel hazırlanmak için şimdiden seçim başlıyor gibi çalışmalarımız devam edecektir.” diye konuştu.
“BİZE İNANAN
HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ BİR BORÇ BİLİRİM”
Afyonkarahisar’da kendilerine destek verenlere teşekkür eden Başkan Kocacan, “Tüm Türkiye genelinde MHP 1 Büyükşehir (Manisa), 10 İl, 135 İlçe, 89 Belde toplamda 235 Belediye Başkanlığı kazanmıştır. Partimiz 2014 yerel seçimlerinde toplamda 125 olan belediye başkanlığı sayısını yurt genelinde arttırmıştır. Bize güvenen inanan seçim boyunca bizleri ve adaylarımızı yalnız bırakmayan Afyon halkımıza, medya kuruluşlarına, yöneticilerimize bize inanan herkese teşekkürlerimi bir borç bilir, hepsine ayrı, ayrı hürmetle saygılarımı sunarım. Seçim atmosferi boyunca İl Başkanı olarak ben ve dava arkadaşlarımı, adaylarımızı yalnız bırakmayan genel merkezimizde MYK Üyesi aynı zamanda Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak vekilime de sonsuz şükranlarımı sunuyor ve teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Yeni görevine başlayan tüm Belediye Başkanlarıma ve Afyonkarahisar’ımıza hizmet verecek olan tüm Belediye Başkanlarına şimdiden hayırlı olsun diyor, adaletli, hakkaniyetli, haram ve helale dikkat eden, kullar arası fark gözetmeyen ‘Halka hizmet Hakka hizmet’ anlayışıyla başarılar temenni ediyorum.” ifadesini kullandı.
“BEKA DEĞİL
İSE NEDİR?”
Ülkenin beka sorunu yaşadığını söyleyen Başkan Kocacan, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum bellidir. 15 Temmuz’dan bu yana her türlü stratejik, ekonomik, fiziki ve sonunda siyasi baskılara maruz bırakılması göz ardı edilemez. Tam tersi çok dikkate alınması gereken bir durumdur. Türkiye Cumhuriyeti’nde döviz başta olmak üzere dış ülkelerin ayar vermeye çalışmaları, bir taraftan sınır boylarında bataklığa çekmeye çalışmaları, uluslararası arenada itibarsızlaştırma operasyonları, parası ödenen şartname ve sözleşmesi yapılan güvenliğe dayalı silahların yada uçak, füze gibi savunma refleksimizin daraltılmaya çalışılması beka değil ise nedir? İşte her Türk insanı gözünü bir gün bile kırpmadan tüm gelişmeleri takip etmeli, üzerinde yaşadığı bu kutsal olan bedeli kan ve can ile ödenen vatan toprakları için aklı selim olmalı, doğru olanların yanında milli beka için bulunmalıdır.” şeklinde konuştu.
“ALLAH KERİM,
GÖRELİM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER”
İstanbul Büyükşehir Belediyesi için seçimlerin yenilenmesine ilişkin bilgiler veren Kocacan, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı başta olmak kaydıyla Cumhur İttifakının karşısında duranların yapmış olduğu ilk icraatlara bakın. İcraatların ilki bilgisayarda bulunan bilgi ve belgelerin kopyalanması olmuştur. Daha neler görecekti, İstanbullu ve tüm Türkiye’deki gözler. Diğer belediyelere ne demeli. Ankara’sı, Bolu’su, Adana’sı işçi kıyımlarıyla başlanacak. Sonrasına Allah Kerim görelim neyler neylerse güzel eyler diyoruz. Toplumların kendi gelecekleriyle ilgili her türlü ekonomik, siyasi, politik, ülkeler arası ithalat ve ihracat gibi konularda üretken millet olmayı hedefine koymalı, bizler aldığımız nefes dahil özgür, demokrasi altında, ailelerimizle bütünümüzle ulus olabilmenin gereğini yerine getirmeliyiz. Eğitimde ileri gitmeli, icatlarla dünya ve insanlık yararına gelişmeyi, tertemiz bir dünya ile en gelişmiş devletler seviyesinde yerimizi almalıyız.” dedi.