Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sosyal Bilimler Dergisi, indekslerde taranıyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Sosyal Bilimler Dergisi, indekslerde taranıyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde çıkarılan
Sosyal Bilimler Dergisi, yayınladığı bilimsel makalelerle dikkat çekiyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde çıkarılan ve editörlüğünü AKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Kemal Bayram’ın yaptığı AKÜ Sosyal Bilimler Dergisi, ASOS (Akademia Sosyal Bilimler İndeksi), EBSCO Publisihing, AKADEMİK DİZİN (Akademik Türk Dergileri İndeksi) tarafından indekslenmektedir. Böylece 1999 yılından beri hakemli dergi statüsüne sahip olan AKÜ Sosyal Bilimler Dergisi, alanında uluslararası indekslerde taranan dergi olarak da yayın hayatına devam ediyor.
Her yıl iki ayrı sayı ve bir cilt olarak yayımlanan, alanında uluslararası indeksler tarafından taranan, hakemli ve disiplinlerarası akademik bir dergi olan AKÜ Sosyal Bilimler Dergisi ayrıca, 2011 yılı itibariyle TÜBİTAK’a bağlı Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi’nin (ULAKBİM) Sosyal Bilimler Veri Tabanı’na da dahil oldu.
AKÜ Sosyal Bilimler Dergisi’nin, ağırlıklı olarak Sosyoloji, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, Felsefe, Coğrafya, ve Eğitim Bilimleri alanlarındaki bilimsel yazıları yayınlayan; ayrıca İktisadi ve İdari Bilimler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Hukuk, Sanat Tarihi, Arkeoloji, İletişim Bilimleri, Dil Bilimi ve Güzel Sanatlar alanlarındaki bilimsel çalışmalara da yer veren hakemli bir dergi olduğu belirtildi. (Kocatepe)

Kozmetoloji Merkezi açılıyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı bünyesinde kurulan Kozmetoloji Merkezi, M. Rıza Çerçel Kültür Merkezi binasında hizmete açılıyor

AKÜ Kozmetoloji Merkezi, M. Rıza Çerçel Kültür Merkezinde bugün saat 18.00’de Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek açılış töreninin ardından AKÜ personelinin ve Afyonkarahisarlıların hizmetine sunulacak. Alanında uzman dermatologların hizmet vereceği Merkezde lazer uygulamaları, cilt bakımı, kimyasal peeling, mezoterapi, P.R.P (Plateletten Zengin Plazma), dermaterapi (roller) uygulamaları, dolgu uygulamaları, botoks uygulamalarının yanı sıra bölgesel zayıflama için ESWT (şok ses dalgası), kavitasyon, radyofrekans ve lenf drenaji gibi yöntemler kullanılacak. (Kocatepe)