Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sosyal medyadan fuhuş”a izin yok

İnternet ve sosyal medya

İnternet ve sosyal medya uygulamaları aracılığıyla Afyonkarahisar’da fuhuş yapıp, fuhuşa aracılık ettikleri belirlenen 5 kişi yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri “sanal alem” olarak bilinen internet ortamında da suça müsaade etmiyor. İnternet ve sosyal medya uygulamaları aracılığıyla fuhuş yaptıkları belirlenen 5 kişi Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.
ŞEHİR DIŞINAN GELİP İNTERNETTEN MÜŞTERİ BULUYORLAR
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’in talimatları doğrultusunda internet ortamında da suç ve suçluya yönelik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yeni bir başarıya daha imza attılar. Afyonkarahisar ve çevresinde sosyal medya uygulamaları aracılığıyla “swinger”, “evli çiftler” gibi etiketler altında fuhuş yapıp, fuhuşa arıcılık yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı. Şehir dışından gelip ilimizde fuhuş amaçlı faaliyet gösteren 3’ü bayan, 2’si erkek 5 kişi adli mercilere sevk edildiler.
POLİSLE 500 TL’YE PAZARLIK ETTİLER
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ile koordineli olarak yapılan çalışmalar sonucunda Twitter isimli sosyal paylaşım sitesi üzerinden @mekaninsahibi33 “swinger çiftiz, kimler eşlik etmek ister DM’den ulaşın, evli çiftler ve tekler ulaşsın” şeklinde paylaşımlar yapan hesap kullanıcılarının tespiti için çalışmalara başlandı. S.K ve G.B isimle şahısların kullandığı hesapla bağlantılı olan telefon numarası tespit edilerek iletişime geçildi. Şahısların bayan başına 500 TL ücret istedikleri belirtilince bulundukları adres tespit edilerek Savcılık’tan operasyon için izin istendi. Savcılık tarafından verilen izin ile şahısların bulunduğu otele operasyon düzenlendi. Bahse konu adreste S.K. ve G.K isimli iki erkekle G.D, M.K. ve A.D. isimli kadınlar yakalandı.
VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR
Özellikle fuhuş ve diğer ahlaka aykırı davranışlarla ilgili olarak yapılan asayiş uygulamalarına tam destek veren Afyonkarahisarlı vatandaşlar, “Günümüzde her türlü ahlaksızlık internet ortamına da yayılmış durumda. Afyonkarahisar Polisimizin internet ortamını, sanal alemi de boş bırakmadığını görmek bizleri son derece memnun ediyor. Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve polisimizin bu çalışmalarını takdir ve tebrik ediyoruz” diyerek yapılan çalışmalara desteklerini dile getirdiler.