Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Soykırım Sürüyor, Petrol Akıyor!

AGD Şube Başkanı Muharrem Coşkun, Refah’ta ki terör saldırılarını telin ettiklerini belirtti. Coşkun, “Kazakistan ve Azerbaycan petrollerinin Siyonist katillere Bakü-Ceyhan boru hattı üzerinden akmaya devam ettiğini, bunun ‘ticareti durdurma’ kararının dışında bırakıldığını biliyoruz. Ve diyoruz ki bu ticaret devam ettiği sürece buna izin verenlerde bu katliamın ortağıdır.” dedi.

AGD Şube Başkanı Muharrem

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, İsrail’in saldırılarıyla kan gölüne dönen Refah’ta ki terör saldırılarını telin etmek amacıyla Zafer Meydanı’nda toplandıklarını söyledi. İsrail’in Filistin halkına karşı uyguladığı soykırım ve terör saldırılarına Anadolu Gençlik Derneği üyelerinin yanı sıra Milli Görüş teşkilatları da destek verdiler.

Soykırım Sürüyor, Petrol Akıyor!

“SON SALDIRI SÖZÜN BİTTİĞİ YERDİR”

AGD Şube Başkanı Muharrem Coşkun, 8 ayı aşkın bir süredir Gazze’de soykırımda bulunan Siyonist İsrail rejiminin dün gece yeni bir caniliğe imza atarak, Refah’ta onlarca Filistinliyi bombalarla yakarak şehit ettiğini söyledi. Başkan Coşkun, “İyice zıvanadan çıkan Siyonistler, insanlıktan uzak bir halde terör saldırılarını sürdürürken gerçekleşen bu son saldırı sözün bittiği yer olmuştur. Uluslararası Adalet Divanı’nın saldırıları durdurma kararı aldığı Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarını bombalayan Siyonistler’in anlayacağı tek dilin silah olduğu da net bir şekilde bir kez daha ortaya çıkmıştır.” dedi.

“HAMASA SELAM DİRENİŞE DEVAM”

Filistin direnişinin kahraman mücahitleri karşısında acziyetin zirvesini yaşayan Siyonistler’in, savunmasız sivillerden intikam almaya çalıştıklarını belirten Başkan Coşkun, “Filistin direnişinin geçtiğimiz günlerde onlarca İsrail askerini esir almasıyla Gazze’de yeni bir darbe alan Siyonistlere karşı artık söz bitmiştir. İsrail rejiminin zalimliğini, caniliğini ve katilliğini konuşmak artık beyhudedir. Bundan sonra yapılması gereken tek bir şey vardır ki; o da Siyonistlere karşı fiilen harekete geçmektir. Sekiz ayı aşkın bir süredir Siyonistlere direnen Gazze halkının da Filistin direnişine destek olmak için meydanları dolduran vicdan sahiplerinin de tek isteği Siyonistlere karşı anladığı dilden yanıt verilmesidir. Bu bağlamda İslam ülkelerinin liderlerine büyük bir sorumluluk düşmektedir. Vakit, Milli Görüş lideri Erbakan Hocamızın dediği gibi İsrail’e karşı güç gösterme vaktidir. Zira İsrail rejiminin kınamalardan, sözlü tepkilerden anlamadığı ve bu tutumu umursamadığı gayet açıktır.” diye konuştu.

“HAMAS TÜRKİYE İÇİNDE SAVAŞIYOR”

“Bugün içerisinde bulunduğumuz zillet halinin en büyük müsebbibi İslam ülkelerinin aciz liderleridir.” diyen Başkan Coşkun, “Bugün içerisinde bulunduğumuz zillet halinin en büyük müsebbibi İsrail rejimine karşı vahdet ruhunu kuşanıp İslam Barış Gücü’nü oluşturmayanlardır. Bugün içerisinde bulunduğumuz zillet halinin en büyük müsebbibi Gazze cayır cayır yanarken İsrail rejiminin üzerine kâbus olamayan İslam ülkelerinin idarecileridir. Ey İslam ülkelerinin liderleri; Allah’tan korkun, İslam’ın izzetine sarılın, dinimizin emirlerini kuşanın. Sizin acziyetiniz yüzünden Gazze yanıyor ve sizin etkisizliğiniz yüzünden Gazzeli kardeşlerimiz soykırıma uğruyor. Kazakistan ve Azerbaycan petrollerinin Siyonist katillere Bakü-Ceyhan boru hattı üzerinden akmaya devam ettiğini, bunun ‘ticareti durdurma’ kararının dışında bırakıldığını biliyoruz. Ve diyoruz ki bu ticaret devam ettiği sürece buna izin verenlerde bu katliamın ortağıdır. Yine Refah’ı savunmak için yapılması gereken en önemli iş İncirlik üssünün ve Kürecik Radarının kapatılması olmalıdır. Filistinli kardeşlerimiz bugün insanlık dramının en acısını yaşıyor ve sadece kendi toprakları için değil tüm İslam coğrafyası için bedel ödüyor. Öyle ki; Filistin direnişi bugün sadece kendi topraklarını koruma yahut özgürleştirme maksadıyla mücahede vermiyor. Filistinli kardeşlerimiz aynı zamanda Bağdat’ın, Şam’ın, Doğu Türkistan’ın, Diyarbakır’ın ve İstanbul’un selameti için de mücahede ediyor. Bugün bizler çok iyi biliyoruz ki; karşımızda bulunan İsrail adlı terör organizasyonunun hedefi yalnızca Gazze, Kudüs yahut Batı Şeria ile sınırlı değil.  Bugün İsrail Gazze’de başarılı olduğu takdirde Siyonistlerin yarınki hedefleri Hatay, Diyarbakır, Adıyaman ve daha birçok şehrimiz olacak. Bundan dolayıdır ki; Hamas sadece Filistin için değil Türkiye için de savaşmaktadır.”şeklinde konuştu.

Soykırım Sürüyor, Petrol Akıyor!

“HAK’TAN YANA OLUN BU ZULMÜ DURDURUN”

Başkan Coşkun, sözlerine şöyle devam etti: “Zulme karşı dimdik duran onurlu mücahitler. Yaşadığımız her bir coğrafyadaki Siyonist katliam ve yıkım rejiminin yanında duran işbirlikçilik kıskacını parçalayacağız. Siz ey ordu komutanları ve koltuk makam sahipleri; kendinizden utanmıyor musunuz, ailelerinizden çocuklarınızdan utanmıyor musunuz, kadınlarınızdan da mı utanmıyorsunuz? Siyonist katillerin Filistin’de kardeşlerinizi katlettiğini görüyorsunuz da harekete geçmiyorsunuz. Omuzlarınızdaki rütbelerle, makamlarınızla, isimlerinizin önündeki unvanlarla övünüyorsunuz, veyl olsun sizlere. Biz sizi buradan uyarıyoruz ve diyoruz ki o makamlar, o rütbeler o dünyalık güvendiğiniz ne varsa sizleri mahşerde kurtaramayacak. Gelin bu yanlışınızdan vazgeçin gelin Hak’tan yana olun, Gelin bu zulmü durdurun. Biz şuna inanıyor ve iman ediyoruz. Mutlak güç ve kudret sahibi yalnızca Cenab-ı Allah’tır. Ve mutlaka zafer onundur. Bundan dolayı direniş diriliştir. Yaşasın Gazze direnişimiz. Yaşasın küresel intifada.  Siyonistler yenilecekler, direnen Filistin kazacak. Nehirden denize özgür Filistin olana dek Allah-u Ekber. Sözümüzü âlimlerimiz tarafından Filistin mücadelesi için verilen fetvadan bir bölüm ile sonlandırmak Tarihi Bir Uyarıyı Yaparak Sonlandırmak istiyorum. ‘Gazze’yi desteklememek cihattan kaçmaktır. Siyonistlerin Kudüs, Aksa ve Filistin’e yönelik saldırıları Müslümanların savunma cihadı yapmasını gerektirmektedir. Müslüman halkın elinden geldiğince seferber olması, elindeki tüm imkânlarla düşmana saldırması veya düşmanın ve destekçilerinin elçiliklerine giderek protesto etmesi farzdır.’ Şimdi evlerinde yatan, bu çağrıya kulak tıkayan ey Müslümanlar, siyasi hesap yapıp konjektüre göre konum belirleyen makam ve mevki sahipleri sonu mutlak zafer olan bu mücadelede şeref ve izzet sahibi olarak yerinizi almak istiyorsanız kalkın ve Allah İçin bir şeyler yapın.” ifadelerine yer verdi.