Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Söz Market ağına 23’üncü şubesini ekledi

Söz Toplu Tüketim Mağazaları
Söz Market ağına 23'üncü şubesini ekledi

Söz Toplu Tüketim Mağazaları şube ağını her geçen gün daha da genişletiyor. Selçuklu Mahallesi 1482 Sokak No:7/A adresinde dün 23’üncü şubesi olan Altınoluk Şubesi’nin açılışını gerçekleştiren Söz Toplu Tüketim Mağazaları müşterilerine daha iyi hizmet sağlamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dün gerçekleştirilen açılış törenine Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. Kurban kesiminin ardından kurdele kesimine geçilirken, mağazanın açılış kurdelesini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler birlikte kestiler. Daha sonra davetliler mağazanın içerisini gezerek Söz Toplu Tüketim Mağazaları Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Gürakar ve Mehmet Siper’den mağaza ile ilgili bilgiler aldılar.
Açılış ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Siper; “2018 yılında ilk mağaza açılışımız nasip olursa. Bundan sonrada nasip olursa yeni şubelerimizi açmaya devam edeceğiz. Söz Toplu Tüketim olarak, müşterilerimize kalitede, lezzette, tazelikte, hizmette ve fiyatta en iyilerini sunmayı ilke edindik. 2010 yılından bugüne kadar gösterdiğiniz teveccühten dolayı müteşekkiriz. Mağazalarımızda vatandaşlarımıza hizmet ederken, aynı zamanda Afyonkarahisar ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamanın da mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Gürakar da yaptığı açıklamada; “Açtığımız mağazamız hayırlara vesile olur inşallah. Afyonkarahisar halkına daha iyi hizmet verebilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Düz ayak 500 metrekarelik yeni mağazamızda, geniş bir mekanda geniş ürün yelpazesi ile müşterilerimize hizmet vereceğiz” şeklinde konuştu.
 >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti