Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SÖZ marketler zincirine 21’nci halka eklendi

Ataköy, Bayraktepe camii karşısında
SÖZ marketler zincirine 21’nci halka eklendi

Ataköy, Bayraktepe camii karşısında hizmet veren 21’nci Söz Market mağazasının açılışında kurban kesildi. Katılımcılara pilav, ayran, lokma ve patlamış mısır ikramında bulunuldu.

 
SIRADA KOCATEPE MAHALLESİ VAR
Toplu duanın ardından Söz Market ortakları Mehmet Siper ve Ali Rıza Gürakar davetlilerle birlikte 21’nci mağazanın açılış kurdelesini kesti. Açılışın akabinde davetlilerle birlikte mağazayı kesen ortaklar Mehmet Siper ve Ali Rıza Gürakar, Söz markete gösterilen teveccühten dolayı Afyonkarahisar halkına teşekkür ettiklerini belirtti. Söz Market ortaklarından Mehmet Siper, 21’nci mağazanın çevre sakinlerine ve Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını diledi. Siper, “Afyon’a bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Mağaza açmada belirlediğimiz özel bir sayı yok. Söz Market olarak halkımızın bize nerede ihtiyacı olursa orada olmaya gayret edeceğiz. İnşallah yakında nasip olursa Kocatepe Mahallemizde de yeni bir mağaza açmak niyetindeyiz. Yaklaşık 250 çalışanımızla insanımıza hizmet veriyoruz” dedi.
22. MAĞAZA YILBAŞINA YETİŞECEK
21. Söz Marketin Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını dileyen Ali Rıza Gürakar, 22’nci mağazayı Kocatepe mahallesinde yılbaşına kadar hizmete açmayı planladıklarını açıkladı. Söz market mağazalarını ihtiyaç duyulan yerlere açma düşüncesinde olduklarını kaydeden Gürkar, “Afyon halkına bizi sevip, takdir ve tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah onlara daha iyi ve kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti