Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP Merkez İlçe’den 10 Ocak ziyareti

SP Merkez İlçe Başkanı

SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan ve beraberindekiler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı

 

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, beraberinde Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Gümüşkanat ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret etti.
Ziyareti Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ne (ABYD) gerçekleştirmek istediklerini ancak 10 Ocak nedeniyle derneğin yoğun ziyaretçi trafiğine uğradığını kaydeden Merkez İlçe Başkanı Arslan, “Derneğimizden randevu istedik ancak malum 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yoğun bir ziyaretçi trafiği olduğu için bir gün sonraya randevu verildi. Bizlerde ziyaretimizi 10 Ocak’ta gerçekleştirmek istediğimiz için ABYD nezdinde Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret edelim dedik. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyoruz. Gazetecilik mesleğinin özgürce yapılabilmesi en büyük temennilerimizden birisi. Tabii burada gazetecinin ekonomik durumunun muhakkak iyi olması çalışma şartlarının iyi olması, saygınlığının arttırılması gerekiyor. Gazetecilerin hak ettikleri değeri kazanmalarını ümit ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın ise nazik ziyaretleri nedeniyle SP Merkez İlçe Başkanı Arslan ve beraberindekilere teşekkür etti.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti