Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor basını protokole teşekkür etti

Spor basını protokole teşekkür etti

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirilmesi düşünülen TSYD Futbol Turnuvası’na 8 takım katılmış ve birbirinden çekişmeli karşılaşmalar sonunda Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Emniyet Müdürlüğü takımı final oynamaya hak kazanmıştı. Final maçında 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrılan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, şampiyonluk kupasının sahibi olmuştu.
Turnuvanın ardından Vali Mustafa Tutulmaz, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ile Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nurullah Pervaneli’yi ziyaret eden TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey ve basın mensupları, turnuvaya katılımlarından ve organizasyona gösterdikleri ilgiden dolayı protokol üyelerine teşekkür etti.
Spora büyük önem veren ve AFJET Afyonspor futbol takımı, Afyon Belediyespor basketbol takımı ile Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımlarının yeni sezona en iyi şekilde hazırlanabilmeleri için büyük çaba sarf eden Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaret sırasında özellikle basketbolda yaşanan sıkıntıları dile getirerek, bu sıkıntıları aşabilmek için bazı işadamları ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ise AKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksel Okulu’nun yeni dönemde Fakülte olarak eğitimine devam edeceği müjdesini vererek, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin spora desteğinin süreceğini kaydetti.
İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Nurullah Pervaneli de turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür organizasyonların devam etmesi görüşünde olduklarını bildirdiler.
Turnuvaya katılan tüm takımlara ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür eden TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, önümüzdeki yıl ikincisini düzenlemeyi planladıkları TSYD Turnuvası’nın daha geniş bir katılımla gerçekleşeceğini söyledi.