Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor Camiasından Kadınlara Jest

8 Mart Dünya Kadınlar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile dün ilimizde oynanan AFJET Afyonspor’un Tarsus İdman Yurdu’nu konuk ettiği maça AFJET Afyonspor Kulübü kadınları ücretsiz misafir etti

 

Dünya Kadınlar Günü nedeni ile özel güvenlik firması zorunlu arama noktaları dışında tüm personelini Kadın güvenlikçilerden görevlendirerek hem bütçelerine katkıda bulunmalarını sağladı, hem de tribünlerde erkek personelden farksız kadınların da görevlerini layıkıyla yapılabileceğini ortaya koydu.
AFYOK KADINLARA KARANFİL DAĞITTI
8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak, AFJET Afyonspor’un Tarsus İdman Yurdu’nu konuk ettiği maçta AFYOK Taraftar Grubu maça gelen, maçta görev alan kadınlara karanfil dağıttı.
AFYOK Taraftar Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınları unutmadı. AFJET Afyonspor’un Tarsus İdman Yurdu’nu konuk ettiği maçta görevli olan emniyet mensubu, özel güvenlikler ve maçı izleyeme gelen bayan seyircilere karanfil veren AFYOK Taraftar Grubu Tribün Lideri Hüseyin Arıcan ve grup üyeleri kadınların gününü kutladı.
“KADINLAR BİZİM BAŞIMIZIN TACIMIZDIR”
Kadınların baş tacı olduğunu belirten AFYOK Taraftar Grubu Tribün Lideri Hüseyin Arıcan, “Kadınlarımız bizim başımızın tacıdır. Biz onlara sadece bir gün değil her günü özel yaşatmalıyız. Sadece bu gün değil tüm maçlarımıza bayan seyircilerimizi bekliyoruz, tribündeki bayan seyircimiz arttıkça istenmeyen tezahürat ve davranışlarda en alt seviyeye inmektedir. Bu gün ki maçı ücretsiz yapan kulübümüze hem teşekkür ediyoruz hem de bundan sonraki maçlar için aynı uygulamayı yapmalarını istiyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti