Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor camiasından Koçak’a keşkek – Kocatepe Gazetesi

İşadamları ve eski sporcular
Spor camiasından Koçak’a keşkek

İşadamları ve eski sporcular Yılmaz Eşit ile İbrahim Kocakulak’ın düzenlediği keşkek programına İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, İYİ parti Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen, Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Afyonkarahisar Masterleri Derneğinin yönetimi, üyeleri katıldı.  
“KOÇAK’IN YANINDA
OLDUĞUMUZU
 BEYAN ETMEK İSTİYORUM”
Belediye Başkan Adayı Koçak’ın yanında olduklarını söyleyen İşadamı ve eski futbolcu İbrahim Kocakulak, “Burada tabii keşkek bahane dostluk tabii ki şahane. Spor camiası, siyaset üstü bir kurum kuruluş. Fakat içimizden birileri çıktığı zamanda spor camiasındaki dayanışmayı mutlaka gerçekleştirmemiz gerektiğine inanıyorum ben şahsen. Dolayısı ile de bugün burada spor camiasının duayenleri ve emekçileri olarak Sayın Koçak’a spor camiası büyük bir camia fakat en azından buradaki katılımcı olanlar için Koçak’ın yanında olduğumuzu beyan etmek istiyorum. Kendisinin çıkmış olduğu bu yolda Rabbim güzel hizmetler yapmayı, hedefe ulaşmayı nasip eylesin. Allah yar ve yardımcısı olsun.” dedi.
“BÜYÜK BİR AİLENİN EVLATLARI GİBİYİZ”
Spor camiasındaki insanlarla büyük bir ailenin evlatları gibi olduklarını kaydeden İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Dr. Mahmut Koçak, “Bugün böylesine güzel bir keşkek sabahında sizlerle beraber olmak gerçekten bana büyük bir moral verdi, bana büyük bir güç verdi. Çünkü her biriniz ile onlarca yıla varan bir dostluğu paylaştık, acıları paylaştık, tatlı günleri paylaştık. Birbirimizi öylesine yakın tanıyoruz ki, sanki büyük bir ailenin evlatları gibiyiz. Sizleri gördüğüm zaman dünyanın neresinde olursa olsun kendi ailemizden, kardeşimizden birini görmüş kadar mutlu ve huzurlu oluyoruz. Öylesine güçlü bir bağ kurmuşuz ki, öylesine güçlü arkadaşlıklar, kalpten kalbe güzel ilişkiler kurmuşuz ki, menfaatsiz birbirimiz için ağlayıp gülmüşüz ki emin olun bugünlerde fark ediyoruz onu. Allah hepinizde razı olsun, teşekkür ediyorum.” ifadesine yer verdi.
“BU KEŞKEĞİ PAYLAŞTIĞINIZ
İÇİN MİNNETTARIM”
Üyelerin verdiği davette keşkeği paylaşmalarına karşın minnettar olduğunu söyleyen Koçak, “Gönlümüz hep sizlerle oldu. Hiç kopmadık, hiçbir zaman ayrılmadık, kopmadığımız tek şey oldu, o da sizin dostluğunuz oldu, arkadaşlığı ve vefası oldu. Hayat her şeyi affeder belki ama vefasızlığı affetmez. Bana bu keşkeğin verdiği güç ayrı, sizlerin verdiği güç fersah fersah ayrı. Sizlere böylesine bir günde bizlerle beraber bu keşkeği paylaştığınız için ayrıca minnettarım teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
“MOR BEYAZ RENKLERİ
GÖKLERDE DALGALANDIRACAĞIZ”
Belediye Başkanlığı seçimlerinde kazandıktan sonra da daha güzel hizmetler etmeyi istediğini söyleyen Koçak, “Ben sizlere şu ana kadar elimden geldiğince koşturdum. Fakat bundan sonra Belediye Başkanı olarak çok daha güzel hizmetler etmeyi ve sizlerin hoşnutluğunu almayı, dostluğunu daha da güçlendirmeyi ve dualarınızı almaya talip olduğumu ifade ediyorum. Belediye Başkanlığı bizim için bu. Makam, koltuk sevdalısı birisi değiliz, biz Afyonkarahisarımızı Türkiye’nin en güzel kentlerinden birisi yapmaya, her alanda da adam gibi imar etmeye gönüllerdekilerde de ahde ettik bu yola çıktık. Allah nasip ederse her alanda şampiyonluğa koşacağız, tüm spor branşlarında mor beyaz renklerin daima göklerde dalgalandıracağız.” diye konuştu.
“ŞİMDİDEN SPONSORLUK
GÖRÜŞMELERİ YAPARAK GELİYORUM”
Afyonkarahisar’daki spor kulüplerine şimdiden sponsorluk görüşmeleri olduğunu vurgulayan Koçak, “Buraya gelirken daha şimdiden sponsorsluk görüşmeleri yaparak geliyorum. Birçok arkadaşıma bazı yükleri saracağım. İlimizin daha hızlı bir şekilde yükselmesini ve laik olduğu yere gelmesini temin edeceğiz. Dostlarımıza en büyük bırakacağımız şey, arkamızda hoş seda bırakmak, arkamızda eserler bırakmak. Belediyede ben sizlerin kardeşi olacağım.” ifadesini kullandı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi