Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Spor kompleksi içerisine Spor Lisesi yapacağız”

“Spor kompleksi içerisine Spor Lisesi yapacağız”
“Spor kompleksi içerisine Spor Lisesi yapacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, geçmiş yıllarda Afyonkarahisar’a spor alanında hizmetler vermiş olan futbolculardan kurulu Masterler Derneği ile bir arada geldi.
“FUTBOL OYNAMAK İÇİN 2 TANE SAHA VARDI”
Afyonkarahisar’ın spor alanında en üst seviyeye geldiğini ifade eden Milletvekili Yurdunuseven, “ Muhteşem bir spor kompleksine sahibiz, burada Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’nun ve yine milletvekilimiz olan Sait Açba’nın büyük emekleri var. Eskiden sadece futbol oynamak için bile 2 tane saha vardı. Siz futbolun içerisinden gelenler bile bir maç yapalım dediğinizde 1 hafta önceden ancak yer ayarlarız denirdi. Şimdi spor kompleksimiz içerisinde 10 taneden fazla futbol sahamız var, onun dışında basketbol salonlarımız, voleybol salonlarımız var.  Artık 1 saat öncesinde bile bir saha ayarlayıp spor yapma şansına sahipsiniz elhamdülillah. Afyonkarahisar’da spor alanında çok ciddi yatırımlar yaptık.” diye konuştu.
“8 YILDIR DÜZENLİ VOLEYBOL OYNUYORUM”
Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ise, gençlik yıllarından itibaren spor ile iç içe bir yaşamı olduğunu ifade etti. Zeybek, “Bende sizler gibi sporun içinden bir kişiyim. 8 yıldan bu yana düzenli olarak voleybol oynuyorum. Uzun süreler boyunca ilimizde futbol oynamış ve hala takımlar oluşturarak oynamaya devam eden Masterler’imizi tebrik ediyorum. Tüm ziyaretlerimizde sürekli Afyonspor’u şampiyon yapacak mısınız ya da ligde kalacak mıyız gibi birçok soru alıyoruz. Bende diyorum ki Belediye Başkanı olduğum zaman sadece AFJET Afyonspor’a değil, basketbola ve voleybola da destek sözü veriyorum. İnşallah bizde bu ekip ruhuna destek olarak AFJET Afyonspor’umuzu hak ettiği noktalara taşımak için gayret göstereceğiz.” dedi.
“SAHANIN BOZUKLUĞU GİDERİLECEK”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanını ziyarete gittiklerini ifade eden Zeybek, “Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu gerçekten Afyon’u seven ve katkı sağlamaya çalışan bir bakanımız. Sahipata mahallemizde bir spor salonumuz yarım kaldı dediğimizde, hemen orayı tamamlayalım diye söylediler. Mevcut kullandığımız spor kompleksindeki sahamızın zemininin bozuk olması konusunda hemen yaz döneminde yapılacağını ifade etti. Spor kompleksi içerisine bir Spor Lisesi yapılacağının sözünü verdiler. Yine ilave olarak antrenman sahaları yapabileceklerini ilettiler. İnşallah yakında Gençlik ve Spor Bakanımızı da Afyon’a davet edeceğiz ve sizlerde bir araya getireceğiz.  Afyonkarahisar’a spor alanında büyük hizmetler yapacağız.” şeklinde konuştu.
Programın ardından kapalı spor salonunda AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti üyeleri ve Masterler Derneği arasında futsal maçı oynandı.