Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor Kompleksi’nin adı “Zafer” olsun

Bu haberin fotoğrafı yok
Spor Kompleksi'nin adı "Zafer" olsun

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’ne teklif sunan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanı Halil İbrahim Baykara, Spor Kompleksi’nin adının “Zafer” olmasını istedi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Spor Kompleksi’nin Belediye’ye teslim edilmesi hâlinde bu ismin gündeme gelebileceğini belirtti

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nde Spor Kompleksi’nin ismi gündeme geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclisi Grup Başkanı Halil İbrahim Baykara, yazılı olarak sunduğu teklifte “Afyonkarahisar’da yapılan ve faaliyete başlamış olan Spor Kompleksi’ne ‘Zafer’ isminin verilmesini teklif ediyorum” dedi.
ARALIK AYINDA TESLİM
EDİLMESİ MUHTEMEL
Teklif dolayısıyla açıklama yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Spor Kompleksi’nin işinin henüz bitmediğini aktardı. Çoban, “Spor Kompleksimiz henüz müteahhit firma tarafından TOKİ’ye teslim edilmediği için TOKİ de bu tesisleri Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teslim edemiyor. Muhtemelen Aralık ayı içinde teslim edileceğini dair kuvvetli sözler var” diye konuştu.
BELEDİYE’YE DEVREDİLİRSE İSİM GÜNDEME GELECEK
Toplu Konut İdaresi’nin Spor Kompleksi’ni devraldıktan sonra işlemlerin başlayacağını söyleyen Başkan Çoban, “TOKİ bu tesisleri Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredecek, Gençlik ve Spor Bakanlığı da özellikle stadyum ve futbol sahalarının Afyonkarahisar Belediyesi’ne devriyle ilgili bize tekliflerde bulunuyorlar. Bu, müteahhidin bize teslim etmesi ile gündeme gelebilecek bir konu. Belediyemize verilirse biz o zaman bu konuyu gündeme alalım. Biz şimdiden teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti