Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor Merkezleri bugün açılıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Spor Merkezleri bugün açılıyor

Afyonkarahisar Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Türkiye Futbol Atrenörleri Derneği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün işbirliğiyle 18 branşta İl Spor Merkezleri açılacak

Afyonkarahisar Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Türkiye Futbol Atrenörleri Derneği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün işbirliği ile İl Spor Merkezleri açılacak.
Yaz dönemi İl Spor Merkezileri’nin açılışı Atatürk Spor Salonu’nda bugün yapılacak.
Kayıtların tamamlanmaya İl Spor Merkezleri’nde Atletizm, Badminton, Basketbol, Jimnastik, Eskrim, Futbol, Güreş, Hentbol, Judo, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Taekwondo, Boks, Tenis, Vücut Geliştirme, Voleybol ve Yüzme branşlarında açılacak.
Yüzme kursu branşı dışındaki tüm branşların ücretsiz olarak belirlenirken, bir tek yüzme kursunun ücret tarifesi belirlenemedi.Bedensel Engelliler için düzenlenen İl Spor Merkezleri’nde ise Atletizm, Badminton, Masa Tenisi, Tekerlekli Tenisi branşları yer alıyor.İşitme Engelliler için de Atletizm, Badminton, Güreş, Karate ve Tekvando branşlarında kurslar açılacak.
Bugün saat 10.00’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan açılış törenine tüm spor kulüplerinin yönetici ve sporcuları davetli. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti