Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin sezonu açtı

Bu yıl 4. kez

Bu yıl 4. kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Afyonkarahisar temsilcisi Belediye Bolvadin Termalspor, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı ilk antrenmanla başladı

 

Bolvadin İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen sezonun ilk antrenman Teknik Direktör Tansu Yanık gözetiminde gerçekleşti. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Belediye Bolvadin Termalspor Kulübü Başkanı Cavit Gönbe ile yönetim kurulu üyeleri ilk antrenmanı takip ederek oyunculara ve teknik heyete moral verdi.
Oyunculara sezon öncesi konuşma yapan Başkan Kayacan, “Öncelikle 2022-2023 futbol sezonumuz hayırlı olsun. Cenab-ı Allah tüm sporcularımızı kazandan sakatlıktan uzak tutsun.”dedi.
“TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ”
Kulüp Başkanı Cavit Gönbe “Teknik heyetinden futbolcusuna, yöneticisine taraftarına şehrimizin takımı Bolvadin Termalsporumuzun yanındayız. Yeni sezonda oyuncularımıza ve teknik ekibimize başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.
Teknik Direktör Tansu Yanık gözetiminde Yardımcı Antrenör Arif Anıl Uyum ve Kaleci Antrenörü Engin Güneş’in yaptırdığı antrenman ile sezona başlayan kırmızı siyahlılarda antrenmana 18 futbolcu katılırken, antrenman sonunda Kulüp Başkanı Cavit Gönbe tarafından futbolculara ve teknik ekibe baklava ikram edildi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti