Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler futbol maçı yaptı

Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulunan

Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulunan Zafer Stadyumu’nda antrenman yapan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, antrenmanın ardından yarı sahada futbol maçı yaptı

 

2020-2021 sezonunun hazırlıklarına devam eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı salondaki çalışmalarının yanı sıra yeşil sahada da antrenman yaptı.
Başantrenör Burak Hascan nezaretinde yeni sezon hazırlıkları kapsamında kondisyon ve kuvvet çalışmaları yapan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı branşları dışında olmasına rağmen eğlenceye dayalı dayanıklılık antrenmanı yapmak için Zafer Stadyumu’nda futbol oynadı.
Keyifli ve eğlenceli geçen futbol maçının ardından yeni kurulmuş olan takımda oyuncular arasındaki iletişimin oldukça yüksek olduğu gözlendi.
Futbol maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Başantrenör Burak Hascan, yeni kurulan takımda oyuncular arasında birlikteliği sağlarken dayanıklılıklarını da artırmak için farklı ve eğlenceli bir futbol maçı planladık. Oyuncuların salonun dışında da farklı çalışmalarla konsantrasyonunu üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz. Bu sezon çok daha iyi bir mücadele ortaya koyacağız.” ifadelerine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi