Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler Haliliye’ye konuk olacak

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 3. haftasında deplasmanda Haliliye Belediyespor’a konuk olacak. Maç yarın saat 15.00’te Şanlıurfa 11 Nisan Voleybol Salonu’nda başlayacak

 

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Şanlıurfa temsilcisi Haliliye Belediyespor’a konuk olacak.
Afyon Belediye Yüntaşspor sezona deplasmanda Halkban’a 3-1’lik skorla kaybederek başlamıştı. Hafta içerisinde de kendi evinde ligin bir başka güçlü ekibi Arkas’a 3-1’lik skorla kaybeden Afyon Belediye Yüntaş, üçüncü hafta mücadelesinde de Haliliye Belediyespor deplasmanında konuk olacak. Afyon Belediye ilk galibiyetini almak için parkeye çıkacak.
Afyon Belediye’nin konuk olacağı Şanlıurfa temsilcisi Haliliye Belediyespor da lige kötü başlayan ekiplerden biri olarak dikkat çekiyor. Ligin ilk haftasında TFL Altema’ya 3-1’lik skorla kaybeden Haliliye Belediyespor, ikinci hafta mücadelesinde ise Galatasaray HDI Sigorta’ya 3-0’lık skorla mağlup olmuştu.
Galibiyeti bulunmayan 2 takımı karşı karşıya geleceği maçta bir takım galibiyet hasretine son verecek. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi