Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler salon için gerekli izni aldı

Efeler salon için gerekli izni aldı

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligde maçlarını oynayacağı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nun iznini alarak çalışmalarına başladı

 

2020-21 voleybol sezonunda AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin çalışmalarına devam ediyor. Afyonkarahisar’da bulanan Atletizm sahası ve Mustafa Abi Spor Salonu’nda çalışmalarını yürüten Afyon Belediye, maçlarını oynayacağı ve çalışmalarını yapacağı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salo-nu’nun iznini aldı. Kontroller sonrasında Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’na iznini alan Afyon Belediye salonda çalışmalarına başladı.
Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda yaptığı çalışmalarda yoğun ve yüksek tempoda çalışan Afyon Belediye, istasyon, top (teknik) çalışmalarıyla ve kondisyon antrenmanlarıyla günü tamamladı.
Ayrıca pandemi nedeniyle Afyonkarahisar Valiliği’nden de izin alan Afyon Belediye, problemsiz olarak çalışmalarını sürdürebilecek.
MUTLU YILLAR CRİSTİAN POGLAJEN
Afyon Belediye’nin yabancı oyuncusu Cristian Poglajen’in doğum gününü Kulüp Başkanı Murat Öner, Yönetim Kurulu Üyeleri ve takım, antrenman sonunda hep birlikte kutladı. Mutluluğu gözlerinden okunan Poglajen, yanında olan herkese teşekkür etti.