Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsce, Balaban’a emanet

İsce, Balaban’a emanet

2022-2023 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek İscehisarspor’da yönetim kurulutoplantısı yapıldı. İsce’de toplantı sonunda Teknik Direktör Ali Balaban ile yola devam kararı alındı

 

Yönetim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Şahin, “Uzun yıllar İscehisarsporumuzun formasını giyen, geçen yılda takımımızda yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Ali Balaban hocamızla teknik direktör olarak anlaşma sağladık. İscehisarspor olarak altyapıdan gelen futbolcularımıza ağırlık vererek, birkaç takviye ile Süper Amatör ligde ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. İscehisar Belediyesi olarak takımımıza olan desteğimiz her anlamda devam edecek. İscehisarspor yönetimine, teknik ekibine ve futbolculara başarılar diliyor, ligde mücadele edecek tüm takımlara sakatlıksız bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.
Kulüp Başkanı Orhan Çelebi ise yaptığı açıklamada, “Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Teknik kadromuzu şekillendirdik, en kısa sürede çalışmalarımıza start vereceğiz. Destekleri dolayısıyla Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’e teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İscehisarspor Kulüp Başkanı Orhan Çelebi, Kulüp Yöneticisi Yaşar Sav ile Genel Kaptan Savaş Azgın katıldı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi