Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler 3 isimle daha anlaştı

Jetler 3 isimle daha anlaştı

AFJET Afyonspor, yaptığı transferlere 3 isim daha ekledi. Amed Sportif’ten Mahmut Boz, Sakaryaspor’dan Ferit Erişci ve geçen sezon AFJET Afyonspor’un formasını giyen genç isim Kaan Baysal’ı mor-beyaza imza attı

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyons-por, 3 isimle daha anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon formasını terleten ve takıma başarı katkısı anlamında büyük işler yapan Kaan Baysal ile AFJET Afyonspor 2 yıllığına anlaşma sağladı. Kaan Baysal AFJET Afyonspor’dan önce Galatasaray ve Beşiktaş’ta forma giymişti.
MAHMUT BOZ
Eskişehir Sağlıkspor’da futbol hayatına başlayan Boz, 2006 yılında Gençlerbirliği ile profesyonelliğe geçiş yaptı. 7 sezon boyunca Gençlerbirliği’nde forma giydi. Boz’un Gençlerbirliği’nden sonrasında forma giydiği takımlar sırasıyla şu şekilde:
Demir Grup Sivasspor (2), Karşıyakaspor, Gençlerbirliği (3), Boluspor (2), Gençlerbirliği (2), Eskişehirspor, Gaziantep FK., Bayrampaşa, Orduspor (2), Osmanlıspor, Başkent Akademi, Osmanlıspor (2)Başkent Akademi (2), Gençlerbirliği (2) ve Amed Sportif.
Boz, 2020-21 ve 21-22 futbol sezonlarında AFJET Afyonspor için ter dökecek.
FERİT ERİŞÇİ
1986 doğumlu Ferit Erişçi 1999 yılında futbol hayatına Safranyolu Doğuşspor’da başladı. Aynı takımda 7 sezon futbol oynayan Erişçi sırasıyla Yalovaspor (4), Tarsus İdman Yurdu (2), Bozhüyükspor (2), Körfezspor (2), İnegölspor (2), Turgutluspor (2), Ankara Keçiörengücü (2), Büyükşehir Belediye Erzurumspor (2), GMG Kastamonuspor ve Sakaryaspor (2) formalarını terletti.
Erişçi 2020-21 ve 21-22 futbol sezonlarında AFJET Afyonspor formasını terletecek. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi