Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamp Merkezi Afyon çevre illerde kıskanılıyor

Kamp Merkezi Afyon çevre illerde kıskanılıyor

Afyokarahisar’da kampa gelen takımların her yıl sayıları artarken, çevre illerde bu durum kıskanılmaya başlandı. Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Özgür Marankoz’un yaptığı paylaşımda “Afyon’dan Neyimiz Eksik” sorusu Kocatepe Spor Kompleksi’nin ve kampa gelen takımların kıskanıldığını ortaya çıkardı

 

Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Özgür Marankoz, yaptığı paylaşımda, kamp merkezi olma yolunda Afyon’u geride bırakabileceklerini ifade ederek, “Her yaz 100’den fazla takımın kamp yaptığı Afyon’dan neyimiz eksik?” ifadelerine yer verdi.
“AFYON’U GERİDE BIRAKABİLİRİZ”
Marankoz sosyal medya hesabından Afyon’u geride bırakabileceklerini dile getirerek, “Her yaz 100’den fazla takımın kamp yaptığı Afyon’dan neyimiz eksik. Yaz kampı konusunda Bolu’yu geride bırakan Afyon’u geride bırakabiliriz. Eskişehirspor olarak bu konuda öncülük yapmak, şehirde dağılan parçaları birleştirmek için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
“ŞEHRİMİZİN CAZİBESİ DE DAHA FAZLA”
Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Özgür Marankoz Eskişehir’de iklim şartlarının aynı; hatta daha müsait olduğuna dikkat çekerek, “Saha yapmaya uygun alanımız da bol. Termal suyumuz da var. Şehrimizin cazibesi de daha fazla. Otellerimiz var, yeni yatırımların da olacağını biliyoruz. Her yaz 100’den fazla takımın kamp yaptığı Afyon’dan neyimiz eksik?.” şeklinde yorum yaptı.
“BİRLEŞTİRMEK
İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Yılda ortalama bir hesapla en az 60-70 milyon liralık bir turizm gelirinden bahsedildiğine dikkat çeken Marankoz, “Kıllı bacaklar’ deyip geçmemek gerek. Yaz kampı konusunda Bolu’yu geride bırakan Afyon’u geride bırakabiliriz. Eskişehirspor olarak bu konuda öncülük yapmak, şehirde dağılan parçaları birleştirmek için çalışacağız. Para değil; bir araya gelmek ve çalışmak istiyoruz. Proje hayata geçince kulüp olarak ne isteyeceğimize karar veririz” ifadelerine yer verdi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi