Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kumartaş yeniden geliyor

Afyonkarahisar futbola katkı sunmak

Afyonkarahisar futbola katkı sunmak isteyen Erenler Mahallesi Muhtarı Hasan Çavlan’ın kurduğu Kumartaşspor 2. Amatör Lig’den yeniden başlıyor

 

2022-23 futbol sezonunda 2. Amatör Lig’den yeniden başlamak için hazırlıklarına başlayan Kumartaşspor, Erenler Mahallesi Muhtarı Hasan Çavlan öncülüğünde kuruldu. Takımın hedefinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Muhtar Çavlan, “Bu sene yaptığımız transferlerle şampiyonluğa oynayacağımıza inanıyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Takımlarının elit oyuncularını bir araya getirerek güzel bir takım oluşturduk. Halil Dadak kaptanlığındaki takımımız, inşallah 2023-24 sezonunda 1. Amatör Lig’de oynayacak. 2022-23 sezonu için rakibimiz olan olmayan tüm takımlara başarılar dilerim. İnşallah hepimiz için güzel bir sezon olur.” dedi.
KUMARTAŞSPOR’UN YAPTIĞI TRANSFERLER
Kumartaşspor’un bu sezon formasını giyecek olan futbolcular arasında; İsa Akkaya kaleci, Halil Dadak stoper, Emrah Ülker stoper, Veli Akyol stoper, Mehmet Yılmaz sol bek, Ayhan Turgutalp forvet, Yasin Patır orta saha, Celil Çankaya sağ açık, Muhammet Bicil defans, Erdoğan Akyol sol acık forvet, Kenan Çınar kaleci, Ramazan Gündoğar önlibero ve sağ açık sol açık yer alacak.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi