Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mecburen tesiste kaldım”

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının İranlı oyuncusu Behzad Haddadee,
liglerin ertelenmesinden sonra arkadaşlarının memleketlerine gittiğini belirterek, “Yurt dışına çıkış yasağı nedeniyle ben İran’a gidemedim ve mecburen burada
kaldım. İran’a gitmiş olsaydım dönüşünde 14 günlük karantina uygulamasına
girmek zorunda kalacaktım ve liglerin başlaması halinde belki de maçların hiç
birine yetişemeyebilirdim. Bunları düşünerek mecburen tesiste kaldım.” dedi

 

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig Play-Off Yarı Final Etabını geçen Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının İranlı oyuncusu Behzad Haddadee ülkesine gidemediğini belirterek Afyonkara-hisar’da kaldığını söyledi. Çalışmalarını te-sislerde sürdürdüğünü söyleyen Behzad Had-dadee, takım arkadaşı Muhammet Enes Da-ma ile tesislerde çalıştıklarını ifade etti.
Kulüp tesislerinde kalmaya devam eden İranlı oyuncusu Behzad Haddadee içinde bulunduğu süreci anlattı. Haddadee, “2018-2019 sezonunda Alanya Belediyespor forması giymek için Türkiye’ye geldim. Bu sezon başında bu yana da Afyon Belediye Baş Antrenörü Burak Hascan ile görüşerek Afyon Belediyespor’a transfer oldum. Arkadaş-larımla birlikte çok güzel bir sezon geçirdik, çok emek verdik. Tüm takım arkadaşlarımın eline ve emeğine sağlık. Play-Off’lara yükseldik ve zor geçen maçların ardından Allah’ın da yardımıyla 4’lü Final Grubu’na kalmayı başardık. Koronavirüs salgını nedeniyle Final Etabı federasyon tarafından ertelenmek zorunda kaldı. Bu kararın ardından tesise döndüğümüzde arkadaşlarım memleketlerine gittiler ama yurt dışına çıkış yasağı nedeniyle ben İran’a gidemedim ve mecburen burada kaldım. İran’a gitmiş olsaydım dönüşünde 14 günlük karantina uygulamasına girmek zorunda kalacaktım ve liglerin başlaması halinde belki de maçların hiç birine yetişemeyebilirdim. Bunları düşünerek mecburen tesiste kaldım” dedi.
Liglerin ne zaman başlayacağına ilişkin resmi bir açıklama olmadığını ve federasyondan nasıl bir karar çıkacağını bilmediklerini ifade eden Haddadee; “Henüz liglerin ne zaman devam edeceğine ilişkin bir açıklama yok. Belirsizlik devam ederken ben de hocamın verdiği program çerçevesinde bireysel olarak çalışmalarımı sürdürerek vücudumu hazır tutmaya çalışıyorum. Takım arkadaşım olan genç kardeşim Muhammet Enes Dama ile birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Antrenmanların dışında masa tenisi, bilardo oynuyor, televizyon seyrederek vakit geçirmeye çalışıyoruz. Zaman zaman sıkıcı olabiliyor ama İran ve dünya zor bir dönemde. Benim de zaman zaman yıprandığım endişe duyduğum anlar da oluyor ama sağlığım yerinde ve bunun için mutluyum” diye konuştu.
2 yıldır İran’a gidemediğini ve ailesini ziyaret edemediğini ifade ederken duygulanan ve onlara küçük bir mesaj gönderen Haddadee; “Annem ve babam ellerinizden öpüyorum. Kendinize çok dikkat edin. Sizleri çok seviyorum. Allah’a emanet olun.” ifadelerini kullandı.
“VAKTİMİZ İYİ GEÇİYOR,
ÇOK EĞLENİYORUM”
Afyon Belediye’nin genç oyuncusu Muhammet Enes Dama, Behzad Haddadee ile birlikte vakit geçirirken çok eğlendiğini ifade ederek, “Burada benim profesyonel olarak ilk senem. Burak Hascan hocamız beni altyapıdan seçmelerle birlikte abilerimin yanına verdi gelişmem için. Burada da en yakınım olarak, ilk başta takım arkadaşım olarak gözüne bakıyordum ama sonradan Behzad ağabey, benim manevi ağabeyim oldu. Burada sürekli birlikte vakit geçiriyoruz. Yeri geliyor beraber yemek yiyoruz, beraber yatıp kalkıyoruz. Onun tecrübelerine benim çok ihtiyacım var. Vaktimiz burada iyi geçiyor kendi adıma söylüyorum çok eğleniyorum.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti