Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müdür Çizmeci faaliyetleri anlattı

Gençlik ve Spor İl

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Ali Çizmeci Gençlik Merkezleri’nin faaliyetleri ve hizmetlerini anlattı. Çizmeci “Üniversitede ve yurtlarda Gençlik Merkezlerimizin ofislerini açma çalışmalarımız devam ediyor” dedi

 

 

Gençlik Merkezleri çalışmaları ve yapılan faaliyetler hakkında detaylı bilgiler veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Ali Çizmeci, gençlik merkezlerinin işleyişini ve faaliyetlerini aktardı. Çizmeci, “Gençlik Merkezleri, gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sportif, sanatsal vb. faaliyetlerle en iyi şekilde değerlendirmeleri için gençlerle beraber gençler için çalışan bir kamu kurumudur. İlimiz merkezinde Karahisar Gençlik Merkezi Devlet Hastanesi karşısında, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi de Cumhuriyet Mahallesi’nde Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu bahçesinde olmak üzere İl Merkezinde 2, Sandıklı ve Emirdağ ilçelerinde de birer adet olmak üzere ilimizde toplam 4 adet Gençlik Merkezi bulunmaktadır.” dedi.
Merkezlerdeki faaliyetleri anlatan Çizmeci, “Merkezlerimizde; etkili iletişim, KPSS hazırlık kursları, ilköğretim takviye (ingilizce, matematik, edebiyat), tiyatro, el sanatları, ebru, hat sanatları, robotik kodlama, 9-12 yaş aralığı çocuklar için drama-çocuk, işaret dili, Satranç, gitar, bağlama, cimnastik, savunma sporları, Step Arobik, Halk oyunları, sosyal, kültürel, sportif, sanatsal faaliyetlerde 8-29 yaş aralığındaki vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet sunmaktadır. Bizim zamanımızda, bizim çocukluğumuzda böyle gidebileceğiniz Merkezler, tesisler maalesef yoktu. Şimdiki gençler çok şanslılar. Bu tesisler büyük nimet. Gençlerimizin bu tesislerden en iyi şekilde faydalanmalarını istiyorum. 8-29 yaş aralığındaki tüm gençlerimizi Gençlik Merkezlerimize davet ediyorum.” ifadesine yer verdi.
Üniversiteye ve yurtlara da ofisler açmak istediklerini vurgulayan Çizmeci, “Üniversiteli gençlerimizin de bu imkanlardan daha rahat faydalanabilmeleri için yakın zamanda üniversitede ve yurtlarda da Gençlik Merkezlerimizin ofislerini açmak için çalışmalarımız devam etmektedir.” şeklinde konuştu.