Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sporda şiddet engellenmeli – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi Kasım
Sporda şiddet engellenmeli

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 9’uncu birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İl Genel Meclisi AK Parti Merkez Üyesi Cevdet Keçeci, sporda şiddetin engellenmesi hakkında söz aldı. Cevdet Keçeci, “Futbol sahalarında görülen şiddet, çok sayıda seyirciyi de olumsuz etkilemektedir. Sporda şiddetin önlenebilmesi için çeşitli yasalar çıkarılmıştır” dedi.
TEDBİR ALINMALI
Keçeci, konuşmasına şöyle devam etti:
“Seyirci menşeili şiddet hâlâ günümüzde vardır. Şiddeti önlemek için profesyonel önlemler alınmakta, yine de engellenememektedir. Şiddet taraftar ve sporcu kaynaklıdır. Futbol içinde hakem kaynaklı şiddete de rastlanmaktadır. Şiddet olaylarının engellenmesi için bazı tedbirler alınması gerekiyor. Sorun toplumsal olarak iyi değerlendirilmeli.”
KADIN VE ÇOCUKLAR GELMELİ
İl Genel Meclisi Salih Sel de AFJET Afyonspor’un maçlarında centilmence hareketler olduğunu, bundan dolayı taraftarlara teşekkür ettiğini söyledi. Sel, sporun kardeşlik ve dostluk anlamına geldiğini belirterek stadlara kadın ve çocukların daha çok gelmesinin sağlanması gerektiğini anlattı. >> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti