Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şu anda sadece beklemedeyiz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Şu anda sadece beklemedeyiz"

Afyonkarahisarspor’un genel kurulunun ikinci toplantısı 15 Haziran’da yapılacak. Genel kurula bir haftalık bir süre kalmasına rağmen herhangi bir gelişmenin yaşanmadığı öğrenildi

Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta geçen yıl mücadele eden ve sezon sonunda küme düşen Afyonkarahisarspor’da beklenildiği gibi kongreler süreci bir hayli sıkıntılı başladı. 30 Mayıs tarihli ilk genel kurul toplantısı çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle bir sonraki toplantıya kaldı. 16 Haziran’da yapılacak kongre öncesi ise gelen haberler hiçte iç açıcı değil. Kulübün 16 Haziran’da yapılacak genel kurul toplantısında da yeni bir yönetim oluşturma çalışmasının olmadığı ifade edildi. Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül de kongreyle alakalı yaptığı açıklamada; “Genel kurula hazırlanıyoruz. Sadece bekleyiş var. Önümüzde günlerde herşey daha çok netleşecek. İl yöneticileriyle de görüşerek onların da düşüncelerini öğrenmek istiyoruz. Şu anda önemli bir gelişme yok” dedi.

“Yapılmak istenen ne?”

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, geçen hafta sonu yapılması planlanan ancak yapılamayan genel kurulda bir basın toplantısı yaptığını ve bu basın toplantısında söylediklerinin de yanlış yönlere çekilmek istendiğini belirtti. Bülbül; “Ben geçen hafta yapılacak kongrede çoğunluk sağlanamaması üzerine bir basın toplantısı yaptım. Basın toplantısında da kimseyi suçlamadık ve bir tespit yaptık. Buradaki durumu masaya yatırdık. Kimseyi de suçlamadım. Bu kulübe emeği geçen herkese de teşekkür ettim, yine de ederim. Bazı basın organları tarafından bu konuşmalar cımbızla çekilerek, sözlerimiz bir yere getirilmeye çalışılıyor. Biz elimizden geldiğince şeffaf bir şekilde değerlendirme yaparak bir açıklamada bulunduk. Biz bu kulübe katkısı olan herkese teşekkür ettik. Kulübün içinde bulunduğu durum zaten belli. Ne yapılmak isteniyor anlamış değilim” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti