Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Su bulanıklığı geçici bir sıkıntı”

“Su bulanıklığı geçici bir sıkıntı”
“Su bulanıklığı geçici bir sıkıntı”

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, son günlerde musluk sularının bulanık akma şikâyetini değerlendirdi. Çoban, 18 mahallede yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarından geçici bir sıkıntı olabileceğini, konuyu hassasiyetle takip ettiklerini belirtti

İçme sularının bulanık aktığı yönündeki şikâyetlerin ilgili birimlerce incelendiğini belirten Burhanettin Çoban, mevzi olarak sıkıntıların olabileceğini, bunların ise giderileceğini kaydetti.
Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün her ay 10 ayrı noktadan şebeke suyu olma kaydıyla numune aldığını söyleyen Çoban; “On ayrı noktadan içme suyu şebekesinden numune alımı sırasında kurum bize kesinlikle haber vermiyor. Alınan numuneler Türkiye’de bu konuda tek akredite kurum olan Ankara Hıfzısıhha Enstitüsüne ayrı ayrı gönderiliyor. Ben 4,5 yıldır Belediye Başkanıyım. Şimdiye kadar hiçbir dönemde sularımızla ilgili herhangi olumsuz bir rapor bize gelmedi. 15 Nisan 2009 tarihi itibariyle de Akdeğirmen suyunu kullanmaya başladık. Bununla birlikte de bir olumsuzluk yaşanmadı. Ancak bunun takibini yapıyoruz. Muhtemelen 18 mahallemizde alt ve üst yapı çalışmalarımız sürüyor. Geçici bir sıkıntı olmuş olabilir.” dedi.