Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut koptu geliyor – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig’de düşme
Şuhut koptu geliyor

Süper Amatör Lig’de düşme potasında uzun süre puansız olarak yer alan Şuhut Belediye Hisarspor son haftalarda aldığı puanlarla 10 puana ulaştı. Son maçında da Dinar Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Şuhut, Çobanlar Belediyespor’un önüne geçti. Şuhut temsilcisi kalan son maçından 9 puan çıkarması halinde de potadan çıkarak ligde kalabilir.
SALAR, SUSUZ’DAN
3 PUANLA ÇIKTI
Salar Belediyespor, ligin 19. haftasında deplasmanda Susuz Belediyespor’a konuk olduğu maçı 4-2 kazandı. Salar Belediyespor’un gollerini Beyazıt, Enes Sinan (2), Mehmet Çiçek kaydetti. Susuz Belediyespor’un gollerini ise Ferhat Koçak ve Sezer Candan attılar. Salar Belediyespor 50 puana ulaşırken Susuz Belediyespor 28 puanda kaldı.
DÖĞER 21 PUANA ULAŞTI
İhsaniye Derbisinde Kayıhan Belediyespor’a konuk olan Döğer Belediyespor rakibini 2-1’lik skorla mağlup etti. Döğer Belediye’nin gollerini Mustafa Şen ve Nurettin Kılınç kaydetti. Döğer bu galibiyet ile puanını 21’e çıkarmayı başardı. Hasan Ferhan Ölmez’in kırmızı kart gördüğü maçta Kayıhan Belediyespor’un golünü Hasan toka kaydetti. Ayrıca Kayıhan Belediyespor 15 puanda kaldı.
KUMARTAŞ 3 ATTI 3 ALDI
Çobanlar Belediyespor’u İscehisar’da konuk eden Kumarştaşspor (Seydilerspor) rakibini 3-1 mağlup etti. Kumartaşspor’un gollerini Ayhan, Ahmet Yiğit ve Ömer Kırmızı attı. Kumartaşspor bu galibiyet ile puanını 19’a çıkarırken Çobanlar Belediyespor ise 10 puanda kaldı. Çobanlar’ın tek golünü ise Kaptan Murat Balcı kaydetti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti