Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut sağlıkta örnek ilçe – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şuhut sağlıkta örnek ilçe

Şuhut Devlet Hastanesi’nde verilen sağlık hizmetleri gerek tıbbi çevrelerde gerekse ilçe halkı ve bölgenin takdirini kazandı.

Şuhut Sağlık Grup Başkanı Dr. Birand Taneri ve hastanenin Kadın Doğum Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Yiğit Çakıroğlu sağlık alanında ki tüm çalışmaların ekip ruhu ve özveriyle yapıldığının altını çizdiler.
Özveri ve şevkle çalışılıyor
Şuhut Sağlık Grup Başkanı Dr. Birand Taneri, Sağlık Bakanlığı’nın sağlıkta dönüşüm programı kapsamında birinci basamak sağlık hizmetleri çerçevesinde gebe takibi ve bebek sağlığı için gerekenlerin yapıldığını belirtti. Koruyucu sağlık hizmetlerinin yanında tedavi edici sağlık hizmetlerinin de büyük bir titizlikle yürütüldüğünü ifade eden Dr. Taneri, sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebeklerin dünyaya gelmesi için üst düzeyde hassasiyet gösterildiğini dile getirdi. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Şuhut Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hazım Bozca başta olmak üzere özverili çalışmalara katkı sunan tüm çalışanlara teşekkür eden Dr. Birand Taneri; “Hekiminden hemşiresine idarecilerimize kadar tam bir ekip ruhuyla özveri, şevk ve disiplinize bir anlayışla çalışıyoruz. Ama ekibimiz içerisinde gerek meslektaşımız olarak bizlerin nazarında gerekse hastalarımız açısından Kadın Doğum Hastalıkları Uzmanımız Dr. Ahmet Yiğit Çakıroğlu’nun değerli hizmetleri dikkatleri topluyor. Kendisi oldukça mütevazı davranıyor ancak kısıtlı imkanlarda harikalar yaratıyor. Dr. Çakıroğlu Afyonkarahisar’da yılın doktoru seçildi. Meslektaşımızın bu başarısı bizleri onurlandırdı.”dedi.
Güven desteği getiriyor
Şuhut’a bağlı köylerle birlikte toplam 12 pratisyen hekim ve 6 uzman doktorun hizmet verdiğini kaydeden Dr. Birand Taneri, kaymakamlık ve valilik makamlarından aldıkları takdirnamelerin iyi bir motivasyon sağladığını söyledi. Bu takdirnameler ve mevcut başarının daha da artması için çalışmaların sürdüğünü belirten Dr. Taneri, sağlıkta örnek bir ilçe olarak ana-çocuk sağlığı, koruyucu sağlık hizmetleri ve tedavi edici sağlık hizmetlerinde iyi bir çizgi yakalandığını ifade etti. Hayırsever katkılarının da çalışmaları olumlu yönde etkilediğini söyleyen Dr. Birand Taneri, vefakar ilçe halkının ilgi ve desteğine layık olmak için çalışacaklarını aktardı. Dr. Taneri, halka ve hastalara telkin edilen gerçek güvenin beraberinde desteği getirdiğine dikkat çekti. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun ilçeye son derece ciddi katkılar sunduğunu belirten Dr. Birand Taneri, Şuhut ufkunun geliştiğini 75 yataklı yeni hastane de daha iyi hizmetler verileceğini sözlerine ekledi. Şuhut ilçesine çevre köy, belde, ilçe ve ilden hastaların geldiği Yılın Doktoru seçilen Dr. Ahmet Yiğit Çakıroğlu, başarılı çalışmalara Zübeyde Hanım Çocuk Hastanesi Doğumevi ile AKÜ Tıp Fakültesi’nden de katkılar aldıklarını belirterek verilen desteğe teşekkür etti. (Kocatepe)