Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut yeni halı sahasına kavuştu

Şuhut Altıgöz Mahallesi’nde inşası
Şuhut yeni halı sahasına kavuştu

Şuhut Altıgöz Mahallesi’nde inşası süren yeni İmam Hatip Ortaokul ve Lise binalarının yanındaki araziye yapılan Halı Saha ve Spor Tesisleri’nin açılış törenine Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Belediye Başkanımız Recep Bozkurt, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ümit Şevik, İlçe Emniyet Müdürü Emin Topçu, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Tuncer, Adalet ve Kalkınma Partisi Şuhut İlçe Başkanı Gültekin Özdemir protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
“ARSA HARİÇ
700 BİN LİRAYA MAL EDİLDİ”
Törenin açılış konuşmasını yapan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “Şuhut Belediyesi olarak spora yönelik birçok çalışma gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Sağlıklı bir gelecek için spora büyük önem veriyoruz. Bu yönde çalışmalarımızın bir kısmı tamamlandı bir kısmı da devam ediyor. Bugün açılışını yapacağımız tesis arsa bedeli hariç 700 bin lira maliyetle ilçemize kazandırıldı. Bu bedelin 300 bin lirası Spor Toto Teşkilatı’nca yapılan desteklemeden karşılandı. Bu tam donanımlı spor kompleksinin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle bugün burada aramızda bulunan Şuhut Hisar Belediyespor sporcu, teknik heyet ve yöneticilerini de tebrik ediyorum. Bu sezon BAL’da mücadele eden takımımızı gelecek sezon 3. Lig’de görmek istiyoruz” dedi.
“İLÇEMİZDE GÜZEL
HİZMETLER YAPILIYOR”
Şuhut’ta ciddi hizmetlerin kazandırıldığını belirten Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, “İlçemizde güzel hizmetler yapılıyor. Gerek spor alanında olsun, gerek eğitim yatırımları, gerek sağlık yatırımları olsun. Fakat ihtiyaçlar bitmiyor. Eski görev yerlerimden birinde benden önceki çalışan arkadaşlar ‘kaymakam bey biz genel olarak işleri bitirdik’ demişlerdi. Ben o sözlerin üzerine 30 okul daha yaptım oraya mesela. İhtiyaçlar her geçen gün artıyor. Gerekli görmediğiniz bir takım şeyler zamanla ihtiyaç haline geliyor. Ben tekrar bu spor tesisin tüm ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Daha güzel hizmetlerin yapılmasına vesile olmasını diliyor, emeği geçenlere başta Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt olmak üzere tüm Şuhut Belediyesi personeline teşekkür ediyorum. Biz hizmetimizi yapıyoruz, takdir halkımızın” ifadesine yer verdi.
PROTOKOL
 TOPUN BAŞINA GEÇTİ
Konuşmaların ardından Şuhut Müftüsü Ramazan Orhanlı tarafından dua edildi. Duanın ardından ise kurdele kesim törenine geçildi. Kurdele kesiminin ardından Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez ve Belediye Başkanı Recep Bozkurt topun başına geçerek penaltı atışı yaptı. Şuhut Hisar Belediyespor alt yapı takımı kalecileri ile eski kaleci ve mevcut yöneticisi Abdullah Zeybek’e protokol sırayla şut çekti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti