Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şuhut’ta Afyon’la birlikte yükseliyor”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, son 20 yılda büyük bir yükselişe şahitlik eden Afyonkarahisar’ın büyüme vizyonundan Şuhut İlçesi’nin de nasibine düşeni aldığını ifade etti

 

AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar merkezde ve Şuhut İlçesi’nde temaslarda bulundu.
“ŞUHUT BÜYÜMEYİ SÜRDÜRECEK”
Şuhut İlçesi’nin tarihine bakıldığında birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını belirten Yurdunuseven, “Şuhut ilçemiz, doğasıyla tarihiyle ve kültürüyle bizler için ayrı bir yere sahip. Bin 500’li yıllardan önce bile Türk-İslam yurdu olan Şuhut ilçemizde, Afyonkarahisar’ın gelişen değişen vizyonundan nasibini alarak gelişmeye büyümeye devam edecektir. Bizler Kaymakamımız Nurullah Kaya, Belediye Başkanımız Recep Bozkurt ve vatandaşlarımızla her zaman olduğu gibi iletişim halinde olmayı sürdüreceğiz. Bizler gibi AK Partimizin teşkilatı da her zaman ilçelerimizin nabzını tutmaya devam edecektir. Koronavirüs salgını sürecinin başladığı günden bugüne, teşkilatlarımız önceki dönemlere nazaran çok daha fazla çalıştı ve birçok sorunu çözmekte ön ayak olarak vatandaşımızı yalnız bırakmadı. Teşkilatlarımız hiç bir ayrım yapmadan koşmaya, ilk günkü heyecanla her kapıyı çalmaya sorunları çözmeye devam edecektir.” dedi.
“AFYONKARAHİSAR BÜYÜK YÜKSELİŞTE”
Milletvekili Yurdunuseven, yapılan yatırımlarla eskiye nazaran büyük bir gelişim yaşayan Afyonkarahisar’ın 20 yıl öncesine kadar yaşamadığı bir yükselişe şahit olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Afyonkarahisar’ın tarih kokan sokakları ve kültürü ile şehrimizin bugünlere vizyon değiştirmesinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun. 2017 yılından bu yana şehrimize büyük hizmetler eden Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’a teşekkür ediyor Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü iken Afyonkarahisar Valiliğine görevlendirilen Gökmen Çiçek’e de görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Valimizin ilimize büyük katkılar yapacağından şüphemiz yoktur.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti