Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’ta doğalgaz tamam, sırada kayak merkezi var

Şuhut’ta doğalgaz tamam, sırada kayak merkezi var
Şuhut'ta doğalgaz tamam, sırada kayak merkezi var

Şuhut ilçesindeki Prof. Dr. Veysel Eroğlu İş Merkezi önünde düzenlenen Şuhut Doğalgaz Hattı Giriş İstasyonu’nun açılışı ile doğalgaz verilmesi programına Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Üst Düzey Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
KAYAK MERKEZİ’NİN FİZİKİ İHALESİ YAPILDI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Şuhut Doğalgaz Hattı Giriş İstasyonu’nun açılışında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “Bugün Şuhut açısından önemli bir gündür. Çünkü doğalgaz vermek sadece bir ısınma aracı olmaktan öte çok fazla anlam ifade ediyor. Doğalgaza sahip olan yerler artık daha yerleşilebilir, daha uzun vadede kalınabilir, daha iyi yatırım yapılabilir yerler konumuna geliyor. Doğalgazın sanayide kullanılmasıyla daha ucuz girdi elde ediliyor. Konutlarda kullanımıyla da aynı şekilde ucuz bir şekilde yaşam kalitesi de artarak insanlarımıza konforu da artırarak bir hayat sürme imkanı sağlıyor. Bu hizmetlere sahip olunduğu için bugün Şuhut için önemli bir gündür. Şuhut’un sınıf atlaması, geleceğe daha güzel daha iyi bakmasını vesile olacak bir hizmettir. Az önce içerisinde bulunduğumuz ve belediyemiz tarafından yapılan Otel’de Şuhut’umuz için önemli bir hizmettir. Buranın yaşanılabilir olduğunu gösteren bir hizmettir. Bundan dolayı da emeği geçen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şuhut gerçekten her geçen gün gelişimini artırarak devam ediyor. Yolumuzun yapımında inşallah bu yıl önemli bir aşama kaydedilmiş olacaktır. Ama en önemlisi Organize Sanayi’deki tüm arsaların talebinin olduğunu ve yatırımcısının da en kısa sürede yatırım yapmak içerisinde olduğunu sizlere ifade etmek isterim. Bu şu anlama geliyor. Artık Şuhut vatandaşlarımız çalışmak için uzak bir yere gitmeyecek. Diğer taraftan Kumalar Dağı’nda kayak merkezi yapılması ile ilgili fizibilite ihalesi yapıldı. Şu anda çalışmalar devam etmektedir. Burada önemli bir iş imkanı doğacaktır. Sayın bakanımızın öncülüğünde her alanda hizmetlerimiz hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Sayın bakanımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Doğalgazımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR
BAKANLIĞI BÜYÜK DESTEK VERDİ
Şuhut Doğalgaz Hattı Giriş İstasyonu’nun açılışında son konuşmayı yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise, “Gerçekten böyle güzel ve mutlu bir günde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ayrı bir heyecan duyuyorum. Bugün buraya doğalgaz hizmetimizi vatandaşlarımızla buluşturmaya geldik. Bu konuda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’da büyük destek verdi. Huzurunuzda Bakanımız Berat Albayrak beyefendiye teşekkür ediyorum Tabii ki vekillerimiz bu konuda çok zahmet çektiler. Onlara gönülden teşekkür ediyorum. Burada iş merkezinin üzerine de bir de Otel yapalım, ihtiyacımız var dedik. Belediyemiz onu da yaptı. Neredeyse 5 yıldızlı. Emine Erdoğan İlim Kültür Merkezi’nde kızlarımız için güzel bir yüzme havuzu yapıyoruz. Şu anda 70 kişilik sınıflar yerine 25 kişilik sınıflar var. Kayak Merkezi yapım çalışmaları devam etmektedir. Yollarımızdaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yollarımız Afyon kaymağı gibi olacak. Şuhut’ta ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz bundan sonra da yapacağız. Organize Sanayi Bölgemiz çok aranan bir bölge konumuna geldi. Lütfen hemen işadamlarımız buraya gerekli yatırımı yapsınlar. Her şey tamam. Altyapısı, yolları tamam. Bu şanlı bayrağımızın vatan topraklarında dalgalanması için ve bizim evlerimizde huzurlu bir şekilde olmamız için kahramanı askerlerimiz şu anda Afrin’de çarpışıyor. Allah’ın izniyle ordumuz muzaffer olacaktır. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de Allah’tan acil şifalar niyaz ediyorum. Bu duygularla bu tesisin hayırlı olmasını canı gönülden temenni ediyorum. Emeği geçenlere bir defa daha teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. Valimize, Milletvekillerimize, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, tüm katılımcılara gönülden teşekkür ediyorum. Bu arada doğalgazımızın Şuhut’umuza getirilmesinde emeği geçen AKSA firmasının yetkililerine de teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu,  Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri tarafından doğalgaz meşalesinin yakılmasıyla Şuhut İlçesi’ne doğalgaz hizmeti verilmeye başlanıldı.