Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’ta her alanda çalışma var

Bu haberin fotoğrafı yok
Şuhut'ta her alanda çalışma var

Şuhut Belediyesi her gün yeniliklerine bir yenisini daha katarak devam ediyor

Son olarak yapılan sinyalizasyon çalışmaları ilçede güvenliği artırırken; inşaatı tamamlanan ve eğitim öğretim yapılan Limak Kız Meslek Lisesi ve Uygulamalı Anaokulu yolu kaldırımlarına, öğrencilerin daha rahat ulaşımı için ve girmiş olduğumuz kış ayı ile birlikte beraberinde çamur ve yağmur suları ulaşımı zorlaştırıyor. Bunun için Şuhut Belediyesi tarafından yapımı hızla tamamlanan okul yolu kilit parke ile döşeniyor. Diğer yandan ilçenin en işlek yolu olan Şuhut / Antalya çevre yolu üzeri-ne sinyalizasyon çalışması yapılıyor. Böylece kavşakta herhangi bir aksama yapılmadan ulaşım rahatlıkla sağlanacak.
İlçede yapılan bir diğer önemli çalışma ise Gali Çayı ve taşkın koruma projesi ile yeni yapılan köprüler. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatıyla Şuhut’un giriş kısmında bulunan köprüde de dekor çalışması yapılıyor.
İlçede yaşanan diğer bir önemli gelişme ise içme suyu. Bazı ilçelerde metrelerce kazılıp su bulunamazken Şuhut’ta durum tam tersi. Su olanakları bakımından zengin olan ilçede geçen gün açılan yeni içme suyu ilçede büyük sevinç uyandırırken dün yaşanan bir gelişmede yetkililerin yüzünü güldürdü. Kazı yapılan bir alanda su çıkması yetki-lileri harekete geçirdi. Suyun miktarı yapılan test ve incelemelerden sonra ortaya çıkacak. Şuhut artık memba kalitesinde su içecek. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt; çalışmalarına hiç ara vermeden devam ettiğini, Şuhut’un artık hak ettiği seviyeye ulaşması için gece gündüz demeden çalıştığını belirtti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti