Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’ta kamu malına zarar tepkisi

Şuhut Belediyesi tarafından binlerce
Şuhut’ta kamu malına zarar tepkisi

Şuhut Belediyesi tarafından binlerce lira masraf edilerek ilçeye kazandırılan yatırımların kendini bilmez kişi ya da kişilerce tahrip edildiği bildirildi.
ŞUHUT HALKI SAHİPLENMELİ
Konu hakkında açıklama yapan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yerel yönetim olarak binlerce liralık maliyetlerle ilçeye kazandırdıkları yatırımların bu şekilde tahrip edilmesinin tüm ilçe halkını üzdüğünü kaydetti. Bozkurt; “Kendini bilmez şuursuz kişi ya da kişiler tarafından çok güzel bir şey yapıyorlarmış düşüncesiyle tahrip edilen binalara tüm Şuhut halkının sahip çıkmasını bekliyoruz. Bu hizmetler Şuhut halkının parasıyla, devletimizin destekleriyle yapılıyor. Bunlara zarar veren kişilerle alakalı bu süreçten sonra Türk Ceza Kanunun ilgili maddeleri üzerinden yasal işlem başlatılması için gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi.
MÜCADELE HUKUKİ ZEMİNDE
Şuhut ilçesine yapılan yatırım ve hizmetlerin ilçe halkının hizmetine sunulduğunu kaydeden Bozkurt şöyle konuştu: “Kamu malına zarar veren şuursuzlara Şuhut halkının dur demesi gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yaptırdığım incelemeler sonucu ilçemizde Belediyemiz tarafından yaptırılan bazı tuvaletlerin kapıları ve lavabolarının tahrip edildiğini kırıldığını öğrendim. Kamu kullanımına açık binaların camlarının kırılmak suretiyle binalara çeşitli zarar verildiğini biliyoruz. Artık kendini bilmezlerle hukuk zemininde gerekli mücadeleyi sürdüreceğiz. Kamu malına zarar verenlerin yasalar önünde en yüksek cezayı alması için çalışmalarımızı başlatıyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti